Eneba COM
 
 

God Of War 3

 • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Ga samen met Kratos op een epische zoektocht naar wraak in het derde deel van de populaire God of War-serie. Na de gebeurtenissen in God of War 2 is Kratos nog steeds belust op wraak en is het verslaan van Zeus zijn enige doel. De voormalige God of War moet verschillende locaties op de berg Olympus doorkruisen terwijl hij machtige vijanden en mythische wezens moet verslaan die door de goden van het Griekse Pantheon zijn gestuurd om hem tegen te houden, waaronder harpijen, centaurs, cyclops, gorgons en meer. Hij moet Pandora zien te vinden zodat zij haar doos kan openen, die Kratos nodig heeft om Zeus te doden en zijn wraak te eisen.  Om zijn vijanden te verslaan, hanteert Kratos een paar dubbele messen die met kettingen aan zijn armen zijn bevestigd, de zogenaamde Blades of Exile. Hiermee kan de machtige krijger spectaculaire en verwoestende combo's uitvoeren om zijn vijanden uit te roeien. Naarmate zijn reis vordert, vindt Kratos meer wapens die hij kan gebruiken, waaronder de Claws of Hades, de Nemean Cestus en de Nemesis Whip. Elk van deze wapens geeft Kratos verschillende vaardigheden in de strijd, maar ze kunnen ook buiten de strijd van pas komen om het gevaarlijke land van de berg Olympus te doorkruisen. God of War 3 bevat ook magie waartoe Kratos toegang kan krijgen. Het gebruik van verschillende magische vaardigheden is gebonden aan bepaalde wapens, en alleen door ze te combineren kan Kratos succes boeken.  God of War 3 is een waardige opvolger en brengt het hoogtepunt van de Griekse boog in Kratos' verhaallijn.

  Lees verder

  Beste prijzen voor God Of War 3

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Opmerkingen over God Of War 3

  fortuna730
  fortuna730
  26 nov. 2021 08:29on dlcompare.it
  God of War did not claim to be the game of the year in vain. Epic boss battles, unique fighting style, hardcore and brutality are all reflected in GoW at its best. Fans of Scandinavian culture will be satisfied, because the whole atmosphere of the game is saturated with ethnic motives. Impressions from the game are just off the charts, I recommend not only fans of the whole series, but also those who have just started to get acquainted with God of War and the history of Kratos.
  God of War claimde niet tevergeefs het spel van het jaar te zijn. Epische eindbaasgevechten, een unieke vechtstijl, hardcore en bruutheid zijn allemaal terug te vinden in GoW op zijn best. Fans van de Scandinavische cultuur zullen tevreden zijn, want de hele sfeer van het spel is doordrenkt van etnische motieven. De indrukken van het spel zijn gewoonweg overtreffend, ik raad het niet alleen fans van de hele serie aan, maar ook degenen die net begonnen zijn met het leren kennen van God of War en de geschiedenis van Kratos.
  Ulises
  Ulises
  15 sep. 2020 21:52on dlcompare.es
  Yo vivo en Paraguay
  Ik woon in Paraguay
  • Technische informatie

  • Officiële website : God Of War 3
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : SIE Santa Monica Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 16 maart 2010
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief