God of War: Ragnarok verkoopt meer dan 5M exemplaren in een week tijd

God of War: Ragnarok verkoopt meer dan 5M exemplaren in een week tijd

God of War: Ragnarok heeft een goddelijke winst gedraaid na het langverwachte vervolg op de actiehit van Sony Santa Monica. Volgens PlayStation Studios hoofd Herman Hulst maakt dit Ragnarok het snelst verkopende PlayStation-spel ooit, en verslaat het The Last of Us Part 2 uit 2020 (in ieder geval totdat er een nieuw God of War vervolg komt).

 

 

Ter vergelijking: zijn voorganger God of War verkocht wereldwijd 3,1 miljoen exemplaren.

Ragnarok betekent het einde

Het is echter niet allemaal goed nieuws. Het blijkt dat de enorme omvang van het spel betekent dat er misschien geen DLC's voor komen. Toen hem dat werd gevraagd op de Kinda Funny Games podcast, zei Ragnarok regisseur Eric Williams: "Ik weet het niet, man, dat spel is groot. Ik denk dat we er alles in hebben gestopt wat we hadden, dus ik zou er niet op rekenen."

Aan God of War zat ook geen DLC vast, dus het is geen totale verrassing. De enige updates waar we ons op kunnen verheugen zijn patches zoals de recente versie 2.04, die precies twee fixes heeft: voor een bug die wijzigingen in de moeilijkheidsgraad in het spel verhinderde, en een crash bij het gebruik van het wapenmenu. Een andere waarschijnlijke verandering zou een PC port zijn, hoewel daar momenteel nog niets over bekend is.

In gerelateerd nieuws noemde Eric Williams op dezelfde podcast welk spel hij als volgende zou willen doen: Castlevania. "Ik weet niet wat ik hierna ga doen," zei hij, "maar als iemand me die In gerelateerd nieuws noemde Eric Williams op dezelfde podcast welk spel hij als volgende zou willen doen: Castlevania-licentie geeft, zouden we dat graag maken." Dit was een uitspraak waar hij meteen daarna spijt van kreeg, door te zeggen dat hij "gewoon in zoveel problemen kwam" omdat hij het zei.

God of War: Ragnarok is momenteel verkrijgbaar op de PS4 en PS5. Voor de beste prijzen op de markt pak je een God of War: Ragnarok PS5 sleutel uit onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : SIE Santa Monica Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 9 november 2022
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief