Instant Gaming EU
 
 

Oxygen Not Included

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontwikkeld en uitgegeven door Klei Entertainment, Oxygen not Included is een ruimtekolonie simulatie spel. Een bemanning moet de wetenschap beheersen en nieuwe levensvormen overwinnen terwijl ze diep in een buitenaardse ruimte rots zitten. Je moet de ruimte technologie vakkundig gebruiken om te overleven en te gedijen.

    Over het spel

    Er is een verlies aan zuurstof, het is niet warm genoeg, en het levensonderhoud is schaars. Dat is je omgeving, je moet leven door de gevaren van de ondergrondse asteroïde omgevingen die je hebt wonen en gedijen tot de bevolking groeit, terwijl je niet vergeet te ademen.

    Kenmerken

    Spelers bouwen expansieve bases en verkennen de manieren om te overleven. Je hebt de overhand in je ruimtekolonie. Alle middelen zijn voor jou om te nemen, maar het zal beginnen uit te putten zodra je begint te ademen dus graaf diep en graaf snel omdat je leven ervan afhangt.

    Een overwinning op stress simulaties. Heb plezier terwijl je probeert te overleven om je mentale gezondheid zo fit mogelijk te houden. Er zijn een miljoen manieren waarop je omgeving en duplicaten je stress bezorgen maar laat je er niet door overweldigen en ga gewoon door.

    Hou de Thermodynamica naar de knoppen. Temperatuur is altijd een zorg in de ruimte. Het moet in balans zijn, niet te koud en niet te heet. Houd de warmteproductie van je kolonie op peil om een comfortabele atmosfeer te hebben.

    Voltooi de Complexe Gas en Vloeistof Simulatie. Maak in elkaar grijpende leidingsystemen om brandstof en vloeistof efficiënt te leveren aan kritieke gebieden in je kolonie.

    Ervaar de ruimtewereld met een druk op de knop. Overleef het gebrek aan zuurstof en zorg ervoor dat je kolonist comfortabel leeft.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Oxygen Not Included

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Oxygen Not Included

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief