Instant Gaming EU
 
 

Fortnite

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Van de gerenommeerde ontwikkelaar Epic Games komt, samen met People Can Fly, de nieuwe sandbox survival titel Fortnite. In een wereld die wordt geteisterd door de Storm, moeten spelers samen forten en nederzettingen bouwen die bestand zijn tegen de wezens die tevoorschijn komen als de Storm toeslaat. Fortnite is een multiplayer co-op sandbox survival game waarin spelers kunnen verkennen, scharrelen, bouwen en verdedigen. In de loop van 14 dagen en nachten verkennen spelers de willekeurig gegenereerde kaart om zich heen om de waardevolle grondstoffen te plunderen en te verzamelen die ze nodig zullen hebben. Samen kunnen ze uitgebreide forten bouwen, waarbij ze elk afzonderlijk detail kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van elke situatie. Zodra de nacht valt, begint de aanval en moeten ze samenwerken om zich te verdedigen tegen golven van vijanden en hopen dat het fort dat ze hebben gebouwd standhoudt. Kies om te spelen als een van several different classes, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. In Fortnite is een van de belangrijkste klassen de constructeur, die in staat is om hogere muren en geavanceerdere vestingwerken te bouwen dan de meer gevechtsgerichte klassen. Voortdurend succes betekent de mogelijkheid om zowel je klasse als je vaardigheden te verbeteren, wat een broodnodige boost in kracht geeft naarmate het spel vordert. Degenen die de voorkeur geven aan een meer competitieve ervaring kunnen deelnemen aan player versus player mode. Fortnite zal ook een PvP-scenario bevatten, met maximaal tien spelers die in teamgevechten kunnen deelnemen. Coördineer met je vier andere teamgenoten niet alleen om een sterkere structuur te bouwen en de verdediging te handhaven, maar ook om het fort van je tegenstanders te bestormen en ze gebroken en verbrijzeld achter te laten in de nederlaag. Met een intuïtieve benadering van de bouw en telkens willekeurig gegenereerde kaarten biedt Fortnite spelers een unieke mengelmoes van genres die heel wat uren actie en vermaak biedt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Fortnite

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Fortnite

    baphou
    baphou
    16 dec. 2018 22:34on dlcompare.fr
    Il ne faut pas forcement croire que depuis l' arriver du PVP Battle Royal, Sauver le monde (pve) est laisser de coté... Bien au contraire! C'est un genre de Tower Defence innovant. Piéger, construire et défendre est un reel plaisir. Grace à 4 classes jouables avec énormément de héros qui on tous des passifs ou des spécialisations différentes... Les pieges et armes sont sous formes de shemas...On partagent et re-craft facilement. Une source facile de Vbuck tout les jours. Scénarisé et fun!
    Het is niet nodig te geloven dat sinds de komst van de PVP Battle Royal, Save the World (pve) terzijde is gelaten... Integendeel! Het is een innovatieve vorm van Tower Defence. Vallen, bouwen en verdedigen is een waar genoegen. Dankzij 4 speelbare klassen met een heleboel helden die allemaal verschillende verplichtingen of specialisaties hebben... Vallen en wapens zijn in de vorm van shemas... Je kunt ze makkelijk delen en opnieuw maken. Een gemakkelijke bron van Vbuck elke dag. Geschreven en leuk!
    blackover
    blackover
    16 jun. 2018 16:27on dlcompare.fr
    fornite le jeux le plus fou en battle royale de l'année 2018 bien envie de teste le pvp
    fornite de gekste battle royale spel van 2018 goed wil testen de pvp
    Bogdan
    Bogdan
    13 jun. 2018 09:21on dlcompare.com
    Hello i have a question if i play fortnite platform pc [ only pc ] and if i buy the startpack for xbox i can reedem code on pc ? please help me !
    Hallo ik heb een vraag als ik Fortnite platform pc speel [ alleen pc ] en als ik het startpakket voor xbox koop kan ik dan de code op pc hergebruiken ? help me aub !
    Seinsimilia
    Seinsimilia
    12 mei 2018 18:37on dlcompare.fr
    tres bon jeu,surtout en BR,je n'ai pas tester sauver le monde encore mais des que y'a une promo je le prend
    zeer goed spel, vooral in BR, ik heb het redden van de wereld nog niet geprobeerd maar zodra er een promotie is, zal ik het nemen
    Tarzis
    Tarzis
    4 apr. 2020 03:03on dlcompare.es
    buenas me gustaria saber si al comprar el fortnite dlcompare.es/juegos/100002980/comprar-descargar-fortnite incluye el modo de salvando el mundo
    goed ik zou graag willen weten of het kopen van de fortnite dlcompare.es/games/100002980/buy-download-fortnite de saving the world mode bevat.
    StuartgamerYT
    StuartgamerYT
    14 feb. 2019 18:39on dlcompare.com
    Para poder regalar cosas en fortnite
    Om dingen te kunnen regaleren in Fortnite
    Melissa Dailey
    Melissa Dailey
    23 jan. 2019 10:26on dlcompare.com
    One day I'll be able to open this game!! It's freaking AWESOME!!
    Op een dag zal ik in staat zijn om dit spel te openen!! Het is echt geweldig!!
    Melany321
    Melany321
    22 jan. 2019 03:50on dlcompare.com
    Lo mejormejor
    Lo mejormejor
    James Lee
    James Lee
    22 jan. 2019 01:06on dlcompare.com
    This game is amazing. I am addicted. Thanks!
    Dit spel is geweldig. Ik ben verslaafd. Bedankt!
    Amir
    Amir
    20 jan. 2019 04:50on dlcompare.com
    Me encanta fortnite
    Me encanta fortnite
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Fortnite
    • Categorieën : Actie , Survival , Battle Royale
    • Uitgever : Epic Games
    • Ontwikkelaar : Epic Games
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 25 juli 2017
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 7 (64 bit)
      • CPU : Core i3-3225
      • RAM : 4 GB
      • GPU : HD 4000 / Radeon HD 7870
      • Opslagruimte : 15 GB
      • Aanbevolen
      • OS : Windows 10 (64 bit)
      • CPU : Core i5-7300U / Ryzen 3 3300U
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 960 / Radeon R9 280
      • Opslagruimte : 15 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief