Eneba COM
 
 

Romance of the Three Kingdoms 13

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Romance of the Three Kingdoms 13 is een turn-based strategiespel ontwikkeld door Koei Tecmo en uitgegeven door Konami. Het is gebaseerd op de historische roman Romance of the Three Kingdoms, geschreven door Luo Guanzhong tijdens de 14e eeuw in China. Het spel biedt een verscheidenheid aan strategische keuzes voor spelers om te maken als ze de controle nemen over een of meer krijgsheren uit de oude Chinese geschiedenis.



    In Romance of the Three Kingdoms 13 vinden gamers een ongelooflijk diep en gedetailleerd simulatiesysteem waarmee ze zich echt kunnen onderdompelen in dit klassieke verhaal. Spelers kunnen hun eigen koninkrijk vanuit het niets opbouwen met grondstoffen als goud, voedsel en mankracht, terwijl ze ook de diplomatie met andere krijgsheren beheren om militaire bondgenoten of handelspartners te winnen. Naarmate je verder komt in elke fase, kun je je steden upgraden en nieuwe wapentechnologie ontwikkelen terwijl je zowel offline als online grootschalige gevechten voert tegen rivaliserende legers.



    Romance of the Three Kingdoms 13 is zeker urenlang vermaak voor elke fan die op zoek is naar een uitgebreide strategie-ervaring in een historisch accurate wereld vol drama en conflicten. Of je nu solo speelt of het online opneemt tegen anderen, deze spannende titel heeft iets voor iedereen die van gamen houdt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Romance of the Three Kingdoms 13

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Romance of the Three Kingdoms 13

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief