Instant Gaming EU
 
 

Romance of the Three Kingdoms XIV

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Romance of The Three Kingdoms XIV maakt deel uit van een lange saga van geweldige strategie RPG's. Dit deel in de franchise probeert de charme en mechanica van de oudere titels terug te brengen, maar maakt ook gebruik van de verbeteringen die deel uitmaken van de laatste spellen in de serie.



    Het enorme land van China wacht op jouw verovering. De kaart bestaat uit 46 steden en ongeveer 340 regio's op één grote realistische kaart, waarvan de kenmerken perfect in CG zijn nagebootst. Je kunt gebieden veroveren om het land te verenigen en het onder je eigen kleur te verenigen. Houd de aanvoerlijnen in stand om je troepen te ondersteunen en het land te veroveren, maar zorg ervoor dat je de aanvoerlijnen veilig houdt of je riskeert je troepen te verliezen en in een wanordelijke staat te raken en te verzwakken. Organiseer de administratie in een organigram en gebruik de verschillende commando's en effecten die zij bieden om je strategie te perfectioneren.



    Het doel is om land te verzamelen en te beheren tijdens de val van de Han Dynastie in het oude China, met behulp van diplomatie of geweld als dat nodig is. Met meer dan 1.000 unieke officieren, heeft elk van hen zijn eigen karaktereigenschap. Sommige officieren hebben een krachtig en uniek karakter, goed geschikt voor de strijd, en het regelen van de juiste officier op de juiste plaats zal helpen bij het verkorten van de weg naar het veroveren van gebieden, anderen zijn meer geschikt voor administratie. je moet de juiste balans vinden om het immense land van China te veroveren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Romance of the Three Kingdoms XIV

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Romance of the Three Kingdoms XIV

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief