Instant Gaming EU
 
 

Mega Man Legacy Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Mega Man Legacy Collection is een ongelooflijke compilatie van de klassieke Mega Man-serie, ontwikkeld en uitgebracht door Capcom. De collectie bevat alle zes titels uit de originele serie - Mega Man, Mega Man 2, Mega Man 3, Mega Man 4, Mega Man 5 en Mega Man 6 - geremasterd in HD en gepresenteerd met gemoderniseerde functies zoals leaderboards, challenge modes en save states.



    De compilatie bevat ook een museummodus die spelers toegang geeft tot artworkgalerijen, een muziekspeler met meer dan 50 nummers uit de geschiedenis van de franchise en interviews met ontwikkelaars over hun ervaring met het maken van de geliefde serie.



    De gameplay in de collectie is net als toen deze klassieke games voor het eerst werden uitgebracht - spelers rennen, springen en schieten zich een weg door uitdagende levels vol vijanden en obstakels. Elk spel kan afzonderlijk worden in- of uitgeschakeld voor een flexibelere speelervaring.



    Mega Man Legacy Collection biedt een authentieke recreatie van een geliefde franchise samen met up-to-date functies die gemakkelijk toegang bieden tot de inhoud. Met zijn brede scala aan klassieke titels geremasterd in hoogwaardige graphics - het is zeker een must-have voor fans van retro gaming!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mega Man Legacy Collection

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Mega Man Legacy Collection

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief