Instant Gaming EU
 
 

Clockwork Empires

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Clockwork Empires is een simulatiespel dat zich afspeelt in een steampunk and unwelcoming universe. Je speelt als een koloniale bureaucraat die door het Keizerrijk wordt gestuurd om a border colony te bouwen. Je ontwerpt de gebouwen en hun inhoud van A tot Z, beheert de ongedisciplineerde bevolking, en neemt cruciale beslissingen wanneer de Occult Investigator zich aandient voor een verrassingsinspectie. Het is aan jou om ensure the success van deze kolonie bevolkt door ambitieuze ambassadeurs, dappere soldaten, en onderdrukte arbeiders die werken en leven in werkplaatsen, mijnen, wetenschappelijke laboratoria, rijk versierde huizen, boerderijen, kapellen, pubs en meer! Maar wees voorzichtig - each settler is a unique individual met zijn eigen persoonlijkheid, zijn eigen motieven, zijn geheimen en zijn bijzondere verlangens die moeten worden vervuld om avoid terrible consequences, variërend van occult rituals tot cannibalism. Alles zal afhangen van jouw management. Graaf naar erts, kap de bomen, kweek kool, roer het bier en voorkom dat de bevolking elkaar verslindt! Be wary of everything : vismensen, sektes, kannibalisme en andere gevaren wachten op je kolonisten.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Avontuur.

      Opmerkingen over Clockwork Empires

      Syd
      Syd
      1 sep. 2018 19:01on dlcompare.fr
      Ce jeu n'est plus maintenu par le développeur. En l'état il est jouable mais connait encore des bugs et des mécaniques sont manquantes.
      Dit spel wordt niet langer onderhouden door de ontwikkelaar. Zoals het nu is, is het speelbaar, maar het heeft nog steeds bugs en ontbrekende mechanica.
      • Technische informatie

      • Officiële website : Clockwork Empires
      • Categorieën : Avontuur , Strategie
      • Uitgever : Gaslamp Games, Inc.
      • Ontwikkelaar : Gaslamp Games, Inc.
      • Modus : Solo
      • Verschijningsdatum : 26 oktober 2016
      • Systeemvereisten
      • Leeftijdsclassificatie
      • PEGI 12
      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief