Eneba COM
 
 

Fire Emblem Warriors

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Fire Emblem Warriors is een episch tactisch actiespel ontwikkeld door Koei Tecmo en Omega Force in samenwerking met Intelligent Systems, de makers van de originele Fire Emblem-spellen. Het spel bevat een uitgebreid rooster van personages uit de Fire Emblem-franchise, waaronder iconische figuren als Marth, Chrom, Corrin en Xander, elk met hun eigen aanvallen en vechtstijlen.



    De gameplay vanFire Emblem Warriors doet denken aan de Dynasty Warriors-serie, waarbij spelers een enkele krijger besturen op een slagveld vol met talloze vijanden. Spelers kunnen over-the-top krachtige moves uitvoeren die zwermen vijanden in één klap kunnen uitschakelen, maar ook strategische commando's geven en krijgers aan elkaar koppelen voor verbluffende coöperatieve activiteiten. Daarnaast bevat het spel een uitgebreide verhaalmodus die de werelden van meerdere Fire Emblem-spellen overspant. Een van de unieke kenmerken van Fire Emblem Warriors is het pair-up systeem, waarbij spelers twee personages kunnen koppelen voor verschillende voordelen. Het koppelen van personages kan hen meer mobiliteit, verbeterde speciale aanvallen en andere bonussen opleveren, waardoor het een strategisch aspect van het spel is waar spelers rekening mee moeten houden. Bovendien kunnen spelers in een oogwenk wisselen tussen gekoppelde personages, waardoor nog meer strategische spelmogelijkheden ontstaan.



    Al met al is Fire Emblem Warriors een fantastische toevoeging aan de Fire Emblem-franchise en een must-play voor fans van de serie. De game bevat een schat aan content, waaronder een uitgebreid roster aan personages, een episch verhaal en uitdagende gameplay. Of je nu een oude fan van de serie bent of een nieuwkomer, er is voor ieder wat wils in Fire Emblem Warriors.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Fire Emblem Warriors

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Fire Emblem Warriors

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief