BG PPC IG EN
 
 

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Trek ten strijde in het land van Fodlan, waar drie Huizen strijden om de macht en jij de beslissende factor bent. Fire Emblem Warriors: Three Hopes is een strategisch hack-and-slash-spel dat een vervolg is op Fire Emblem Warriors en een spin-off van Fire Emblem: Three Houses.



    In deze alternatieve realiteit kruip je in de huid van Shez, een huurling die zich aansluit bij de militaire academie van het Garreg Mach-klooster. Van daaruit kun je kiezen met wie je een bondgenootschap aangaat: Edelgard von Hresvelg van het Adrestiaanse Rijk, Dimitri Alexandre Blaiddyd van het Heilige Koninkrijk Faerghus, of Claude von Riegan van de Leicester Alliantie. Het pad dat je kiest bepaalt het verloop van het verhaal, wie je zult ontmoeten, en wat je lot in Fodlan zal zijn.



    Kies het geslacht en de klasse van je personage, verzamel dan je bondgenoten en vorm een leger om je te helpen in de komende oorlog. Plan je gevechten strategisch door na te denken over je doelen, te kiezen welke bondgenoot je met je meeneemt en ze van de juiste uitrusting te voorzien. Vecht in de frontlinie van een veldslag, geef bevelen aan je bataljon en schakel razendsnel tussen personages. Gebruik je klassevaardigheden op een verstandige manier om een regen van vernietiging op je vijanden te laten neerdalen.



    Naarmate je meer tijd met je bondgenoten doorbrengt, leer je hun verhalen kennen en hecht je meer aan hen. Hierdoor kunnen ze je tijdens gevechten beter bijstaan.



    Voor welk rijk ga jij? Welke heerser ga je dienen? Wat zal je lot zijn? Kom erachter in Fire Emblem Warriors: Three Hopes.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Fire Emblem Warriors: Three Hopes

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief