Instant Gaming EU
 
 

DARK SOULS III - The Ringed City

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    DARK SOULS III - The Ringed City is het tweede van twee downloadbare contentpakketten (DLC) voor de actie-rollenspelvideogame Dark Souls III uit 2016. Het is een spannend en meeslepend videospel dat zich afspeelt in het in mist gehulde universum van "Soulsborne". Dit epische avontuur stuurt spelers terug naar de gedoemde stad Londor, waar niet alles is wat het lijkt. Spelers doorkruisen een donker en mysterieus landschap vol gevaar en gaan op zoek naar de geheimen terwijl ze het opnemen tegen hordes geduchte vijanden.



    Spelers kunnen spannende gevechtsscenario's verwachten tegen bovennatuurlijke vijanden die strategisch gebruik van wapens, spreuken, schildbewaking, zorgvuldige verkenning en planningstactieken vereisen. Bovendien kan elke beslissing in deze situaties van leven of dood succes of mislukking betekenen voor iedereen die dapper genoeg is om deze uitdaging aan te gaan. Tijdens hun reis moeten gamers kostbare zielen verzamelen door zowel menselijke als beestachtige tegenstanders af te slachten om verborgen waarheden over het vervloekte lot van de afbrokkelende wereld te ontdekken. DARK SOULS III - The Ringed City Je kunt kiezen uit een groot aantal gebieden, van serene weiden die onder hun rustige façade dodelijke vloeken verbergen; enorme afgronden vol hongerige waterspuwers die elke beweging in de gaten houden; labyrintische ruïnes vol verraderlijke vallen die worden bewaakt door monsterlijke wezens; modderige riolen waar niemand je om hulp kan horen schreeuwen; en nog veel meer.



    Uiteindelijk is DARK SOULS III - The Ringed City een onvergetelijke game vol intense uitdagingen die de moed van elke gamer op de proef stellen. Het biedt een unieke en unieke ervaring voor iedereen die dapper genoeg is om deze meedogenloze wereld aan te gaan. De game staat garant voor uren speelplezier en slopende gevechten terwijl spelers de geheimen verkennen die in het door mist omhulde land van Londor liggen te wachten.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Dark Souls 3

    Beste prijzen voor DARK SOULS 3 The Ringed City

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over DARK SOULS III - The Ringed City

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief