Eneba COM
 
 

Tekken 7 Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Tekken 7 Season Pass is een uitbreiding van Tekken 7 met intense gevechten, spectaculaire gevechten en spannend entertainment. Deze seizoenspas bevat een enorme hoeveelheid extra content, van nieuwe personages tot bonuskostuums en stages. Met alle klassieke Tekken-personages die we kennen en waar we van houden, maar ook een aantal spannende nieuwe gezichten om mee te maken in dit geweldige 3D-vechtavontuur.



    De functionaliteit van Tekken 7 Season Pass gaat veel verder dan de traditionele gameplay. Je kunt je eigen verhalen creëren met behulp van aangepaste elementen, zoals basisbewegingsgegevens voor spelers die meer controle willen over hun spel. Je kunt ook specifieke moves of hele movesets aanpassen, zodat je kunt genieten van competitieve wedstrijden op een persoonlijk niveau. Daarnaast zijn er tal van unieke items beschikbaar die alleen via de seizoenspas verkrijgbaar zijn en die niet alleen de manier waarop je vecht veranderen, maar ook hoe je personage eruitziet op het scherm. Voor de hardcore gamers of degenen die op zoek zijn naar iets spannenders dan de gewone gevechtsmodes, kun je de Practice-modus uitproberen, waarin je verschillende technieken kunt leren via praktische tutorials of door tegen computertegenstanders met verschillende moeilijkheidsgraden te spelen. Er staan je zelfs speciale uitdagingen te wachten voor toegewijde spelers die deze vaardigheden echt onder de knie willen krijgen.



    Andere bonusfuncties zijn 'Rage Arts', waarmee spelers krachtige aanvallen kunnen uitvoeren als hun gezondheid laag is, en 'Power Crushes', waarmee ze sommige aanvallen van hun tegenstander kunnen negeren. Met de Tekken 7 Season Pass kun je je verheugen op uren van intense gevechten en een spannend avontuur beleven dat geen enkele andere game je kan bieden.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Tekken 7

    Beste prijzen voor Tekken 7 Season Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Tekken 7 Season Pass

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief