Instant Gaming EU
 
 

Mega Man Legacy Collection 2

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Mega Man Legacy Collection 2 is een actiespel ontwikkeld door Capcom. In het spel nemen spelers de rol aan van het iconische personage Mega Man terwijl hij het opneemt tegen robotschurken in een zoektocht om de wereld te redden.



    Het spel bevat klassieke side-scrolling actie terwijl spelers tegen vijanden vechten, gevaarlijke levels verkennen en power-ups gebruiken om Dr. Wily's volgelingen te verslaan. Ze kunnen ook speciale uitdagingen voltooien, nuttige voorwerpen verzamelen en hun wapens upgraden om een voorsprong op hun tegenstanders te krijgen.



    Mega Man Legacy Collection 2 bevat zes verschillende spellen die spelers uitdagen om verschillende levels te voltooien met beperkte levens en middelen om vijandelijke aanvallen te overleven. Ze kunnen ook kiezen uit verschillende levels, speciale vaardigheden gebruiken en strategische tactieken toepassen om Dr. Wily's machines te overwinnen.



    Het spel bevat ook geremasterde muziek en levendige kleuren die elk level tot leven brengen. Met zijn hectische actiescènes en diverse eindbazen zalMega Man Legacy Collection 2 zeker een intense spelervaring bieden!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mega Man Legacy Collection 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Mega Man Legacy Collection 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief