Instant Gaming EU
 
 

Assassin's Creed: Origins - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Assassin's Creed: Origins, bejubeld door de critici, dompelt je onder in de mysteries van het oude Egypte en geeft je de geheimen van het ontstaan van de Brotherhood of Assassins.

    Met de Season Pass kun je je spelervaring verder verrijken met exclusieve content, twee nieuwe uitbreidingen, maar ook pakketten met voorwerpen.



    Het bevat :

    De DLC The Hidden Ones (januari 2018), die je een paar jaar vooruit laat gaan in de toekomst van Assassin's Creed: Origins. Je ontdekt een gloednieuw gebied dat bezet is door de Romeinen, waar je het samen met Bayek tegen op moet nemen.

    De Vloek van de Farao's DLC (maart 2018). In deze tweede DLC heeft een vloek angstaanjagende wezens tot leven gebracht. Tussen monsters en de levende doden uit de Egyptische mythologie, zal Bayek het mysterie van deze vloek moeten ontrafelen, in een geheel nieuwe regio vol geheimen.



    Tot slot biedt de Season Pass twee pakketten met content, het Centurion Pack, inclusief een outfit, een schild, een rijdier en twee wapens, net als het Horus Pack, met het verschil dat de voorgestelde wapens in dit geval bogen zijn.



    Als je het verhaal van de Brotherhood of Assassins verder wilt ontdekken, mag je het elfde deel van de serie, Assassin's Creed Odyssey, niet missen, een verbazingwekkend avontuur dat je mee terugneemt naar het oude Griekenland.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Assassin's Creed: Origins

    Beste prijzen voor Assassin's Creed: Origins - Season Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Assassin's Creed: Origins - Season Pass

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief