Instant Gaming EU
 
 

Assassin's Creed III Remastered

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Assassin’s Creed III Remastered is een spannend avontuur vol actie en open wereld. Spelers kruipen in de huid van een meestermoordenaar - van het bevrijden van de koloniën tot het opjagen van Tempeliers en meer!



    De gameplay bestaat uit intense gevechten, adembenemende missies en dynamische dialogen - en dat alles onder het genot van prachtige graphics. Spelers kunnen ook een reeks wapens en vaardigheden verkennen voor nog betere resultaten!



    Visueel gezien ziet Assassin's Creed III Remastered er ongelooflijk uit - met verbluffende 4K / HDR visuals die de locatie tot leven brengen. De audio van de game draagt bij aan de sfeer met zijn dynamische soundtracks en effecten voor een meeslepende ervaring!



    Daarnaast is er een boeiende campagnemodus - waarin spelers de enorme open wereld kunnen verkennen en de toekomst van Amerika op hun eigen manier vorm kunnen geven. Dit speltype bevat ook uitdagende puzzels die tactisch denken en behendige uitvoering vereisen.



    Over het geheel genomen zal Assassin's Creed III Remastered elke fan van actie-avonturengames zeker aanspreken. Met zijn aangrijpende verhaal, baanbrekende mechanica en opzwepende gevechten zal het zeker urenlang vermaak bieden aan zowel oude als nieuwe spelers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Assassin's Creed 3 Remastered

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Assassin's Creed III Remastered

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief