Kinguin HP
 
 

Assassin's Creed Valhalla aankomende uitbreiding lanceert volgende maand

Assassin's Creed Valhalla aankomende uitbreiding lanceert volgende maand
NEWS27 jul. 2021 11:00

Ondanks de problemen op andere gebieden lijkt het Ubisoft toch te lukken om een deel van de inhoud die het bedrijf voor Assassin's Creed Valhalla gepland had min of meer rond de geplande datum te lanceren. De uitbreiding Wrath of the Druids bracht spelers naar Ierland, waar nieuwe gebieden werden geopend om te verkennen en nieuwe mogelijkheden aan het spel werden toegevoegd, maar The Siege of Paris zal de actie naar een heel ander scenario verplaatsen. Assassin's Creed Valhalla spelers zullen naar Frankrijk reizen om deel te nemen aan een van de meest epische gevechten uit die tijd in een poging het land te veroveren in een frontale aanval op de hoofdstad. Infiltratie missies, nieuwe vijanden, en allianties om te smeden zijn slechts een deel van wat Eivor in deze uitbreiding zal tegenkomen. Ubisoft heeft bevestigd dat de Belegering van Parijs op 12 augustus op alle platforms beschikbaar is voor iedereen die de Assassin's Creed Valhalla Season Pass bezit of de uitbreiding los koopt.

Maar dat is niet de enige toevoeging waarvan Assassin's Creed Valhalla spelers kunnen genieten. Er is net een nieuwe grote update verschenen en die voegt gratis veel inhoud aan het spel toe. Als ze genoeg gevorderd zijn in de hoofdcampagne, kunnen spelers meedoen aan het Sigrblot Festival, een in de tijd beperkt evenement dat over een paar dagen begint en tot 19 augustus duurt. Het is mogelijk aan enkele minigames deel te nemen en versieringen voor je nederzetting en aanpassingsvoorwerpen voor je personage vrij te spelen, en zelfs een opmerkelijk eenhandig zwaard als beloning te krijgen. Deze update markeert het begin van het Seizoen van de Sigrblot, en hij zal in de toekomst gevolgd worden door meer toevoegingen, zoals nieuwe River Raids die Eivor naar Frankrijk en Ierland zullen brengen.

 

 

Als je Assassin's Creed Valhalla nog moet ontdekken, mis je een avontuur dat je midden in de Viking invasie van Engeland plaatst in een epische verhaallijn als leider van een groep Viking rovers die een nederzetting voor hun volk moet stichten. Het wordt beschouwd als een van de beste spellen uit de Assassin's Creed serie en je kunt het op elk moment tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief