Instant Gaming EU
 
 

Gears 5

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Gears 5 concentreert zich op Kait Diaz, een Outsider van Locust afkomst. Het verhaal gaat verder met de gebeurtenissen die begonnen in Gears of War 4. De speler begint aan een reis door Sera om de waarheid te achterhalen over haar connectie met de Locust en de oorsprong ervan. De verhaalcampagne is solo speelbaar, maar er is ook ruimte voor online multiplayer en lokale split-screen gameplay. Volg het Hivebuster-team terwijl ze zich een weg banen langs Locust- en Swarm-vijanden, om te ontsnappen aan een gasbom die alles zal doden. JD Fenix, zijn vader, Marcus Fenix en Delmont Walker zijn ook terug.



    Het spel komt met vijf modi en een diepgaand campagneverhaal. De Escape mode wordt omschreven als "een agressieve, high-stakes, drie-speler co-op mode featuring een zelfmoord squad die moeten samenwerken om vijandelijke korven van binnenuit uit te schakelen."



    Er komt ook een Terminator crossover, het Terminator Dark Fate Character Pack, waarin je kunt kiezen om te spelen als The Terminator of Sarah Connor. Om als Connor of The Terminator te spelen, moet je Gears 5 pre-orderen of binnen de eerste week kopen en spelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Gears 5

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Gears 5

    SrChimichanga
    SrChimichanga
    5 sep. 2019 16:03on dlcompare.es
    Me gustaría jugarlo porque quiero sentir el peso de esa armadura, el compañerismo que rebosan y por supuesto, la sangre de mis enemigos en la cara al acribillarlos con la gran variedad de armas que tiene.
    Ik zou het willen spelen omdat ik het gewicht van dat pantser wil voelen, de kameraadschap die ze uitstralen, en natuurlijk het bloed op de gezichten van mijn vijanden als ik ze neermaai met de grote verscheidenheid aan wapens die het heeft.
    STINNER GUILLAUME
    STINNER GUILLAUME
    4 sep. 2019 18:28on dlcompare.fr
    jamais jouer a cette licence mais j en ai entendu que du bien si je la gagne je pourrai la tester !!!
    Ik heb deze licentie nog nooit gespeeld maar ik heb er goede dingen over gehoord als ik hem win kan ik hem testen!
    Silails
    Silails
    4 sep. 2019 14:56on dlcompare.fr
    Je n'ai jamais jouer à un seul Gears of war, pourquoi pas commencer en gagnant celui-ci ? ^^
    Ik heb nog nooit een Gears of War gespeeld, waarom begin je niet met deze te winnen?
    Aditya Roxon
    Aditya Roxon
    4 sep. 2019 07:01on dlcompare.com
    I wanna play this game to know how Fenix saga goes gonna play it without skip any cinematic and 100% achievement
    Ik wil spelen dit spel om te weten hoe Fenix saga gaat gonna play it zonder overslaan cinematic en 100% bereiken
    Yudi dipo nurhendro
    Yudi dipo nurhendro
    3 sep. 2019 21:17on dlcompare.com
    Is Gears 5 from Epic Games?
    Is Gears 5 van Epic Games?
    Jérôme Lartigue
    Jérôme Lartigue
    3 sep. 2019 12:32on dlcompare.fr
    Bonjour, je participe car j'ai toujours entendu du bien de la franchise Gear Of war, mais n'ayant jamais eu de xbox je n'ai jamais pu tester. Maintenant que j'ai un pc gamer tout neuf, je vais enfin pouvoir m'y essayer =)
    Ik doe mee omdat ik altijd goede dingen heb gehoord over de Gear Of war franchise, maar omdat ik nooit een xbox heb gehad heb ik het nooit kunnen testen. Nu ik een gloednieuwe gamer pc heb, zal ik eindelijk in staat zijn om het te proberen =)
    AuzzyDevil
    AuzzyDevil
    2 sep. 2019 21:44on dlcompare.com
    Played the First Gears on pc back in the day. Been scouring my friends to get the opportunity to play Gears 2 and 3. Just managed to play Gears 4 which I bought from here 2$. Bit short but lots of fun! Still active in the Multiplayer too. Can't wait to continue the Gears journey. Win or Lose, Gears 5 is on my play-list! Good Luck all!
    Speelde de eerste Gears op de pc vroeger. Heb mijn vrienden afgezocht om de kans te krijgen Gears 2 en 3 te spelen. Ben er net in geslaagd om Gears 4 te spelen die ik hier heb gekocht voor 2$. Beetje kort maar erg leuk! Ook nog steeds actief in de Multiplayer. Kan niet wachten om de Gears reis voort te zetten. Winnen of verliezen, Gears 5 staat op mijn play-list! Veel succes allemaal!
    Thomas Pinson
    Thomas Pinson
    2 sep. 2019 19:34on dlcompare.fr
    bonsoir Je participe pour gagner ce jeu car je ne connais pas cette licence et d aprés tout le monde c'est génial donc laissez moi essayer s il vous plait
    Ik doe mee om dit spel te winnen want ik ken deze licentie niet en volgens iedereen is het geweldig dus laat het me alsjeblieft proberen
    William
    William
    2 sep. 2019 12:17on dlcompare.fr
    Je participe pour gagner ce jeu car j'ai perdu la franchise de vue depuis l'époque de la xbox 360 et j'aimerais bien la reprendre avec toute ces nouveautés sur pc =) Merci pour le concours !
    Ik doe mee om dit spel te winnen omdat ik de franchise uit het oog verloren ben sinds de dagen van de Xbox 360 en Ik zou het graag weer oppakken met alle nieuwe functies op pc =) Bedankt voor de wedstrijd !
    FunRecovery
    FunRecovery
    1 sep. 2019 20:22on dlcompare.com
    I just want to use my shotgun to destroy the Locust Horde and cut off their skull, in order to defend humanity at the cost of my life, along with Marcus Fenix. Believe me, I will not leave them any chance, I will be an invincible barrier between men and the swarm. And most of that, I want to surf on a frozen lack with Sarah Connor (I know I know, she'll be only available in multiplayer mode...)
    Ik wil enkel mijn geweer gebruiken om de Locust Horde te vernietigen en hun schedel af te hakken, om de mensheid te verdedigen ten koste van mijn leven, samen met Marcus Fenix. Geloof me, ik zal ze geen kans geven, ik zal een onoverwinnelijke barrière zijn tussen de mensheid en de zwerm. En bovenal wil ik surfen op een bevroren mist met Sarah Connor (Ik weet het, ik weet het, ze zal alleen beschikbaar zijn in multiplayer mode...)
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Gears 5
    • Categorieën : Actie , Avontuur
    • Uitgever : Xbox Game Studios
    • Ontwikkelaar : The Coalition
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 9 september 2019
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18ESRB M
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief