Instant Gaming EU
 
 

Super Mario Party

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een nieuw deel van de Mario Party -serie komt naar Nintendo Switch! Super Mario Party brengt je al het plezier van de originele Mario Party-bordspelervaring met de Party Mode. Je zult door een bord moeten navigeren door dobbelstenen te rollen, te racen om het maximale aantal sterren te verzamelen en het op te nemen tegen de andere spelers in minigames. In veel van de 80 nieuwe minigames die beschikbaar zijn, zul je gebruik moeten maken van de Joy-Con-technologie, zoals de bewegingsbesturing, waarbij je ze op allerlei verschillende manieren gebruikt om de andere spelers te verslaan. Dat voegt nogal wat nieuwe manieren toe om te spelen en plezier te hebben met familie en vrienden.



    In hetspeltype Partner Party kunnen twee teams van 2 spelers spelen, maar het is ook mogelijk om twee Nintendo Switch-consoles te koppelen in het speltype Toad's Rec Room, zodat nog meer spelers plezier kunnen hebben in een nieuwe dynamische speelstijl.



    En voor het eerst in de Mario Party-serie is er een online speltype voor meerdere spelers opgenomen. In hetspeltype Online Mario-thonkun je het tegen andere spelers opnemen in vijf willekeurig gekozen minigames, waarbij je probeert de hoogste score te halen om zo hoog mogelijk op de ranglijsten te komen en daarvoor beloningen krijgt.



    Vergeet niet dat al je favoriete personages uit de Super Mario-spellen op je staan te wachten in het spel. Het rooster van beschikbare personages bevat personages uit andere spellen van de serie, zoals Mario, Luigi, Rosalina, Dry Bones, Boo, Koopa Troopa, Hammer Bro, Princess Peach, Princess Daisy, Yoshi, Donkey Kong, Shy Guy, Bowser, Wario en Waluigi, maar ook een paar gloednieuwe personages voor jou om mee te spelen: Diddy Kong, Pom Pom, Goomba, Monty Mole en Bowser Jr.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Super Mario Party

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Super Mario Party

    Perrino12
    Perrino12
    23 nov. 2021 00:15on dlcompare.es
    Cualquier juego de Mario es 100% disfrutable. Este en cuestión es muy divertido con amigos y la funcionabilidad que aportan los Joy-Con al juego lo hace muy dinámico. Sin duda no puedes quedarte sin jugarlo.
    Elk Mario-spel is 100% plezierig. Deze is erg leuk met vrienden en de functionaliteit die de Joy-Con naar het spel brengt maakt het erg dynamisch. Je mag het zeker niet missen om het te spelen.
    • Technische informatie

    • Officiële website : Super Mario Party
    • Categorieën : Actie , Casual , Puzzel
    • Uitgever : Nintendo
    • Ontwikkelaar : Nintendo
    • Modus : Solo, Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 5 oktober 2018
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 3ESRB E
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief