Instant Gaming EU
 
 

Terraforming Mars

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Terraforming Mars is een spel ontwikkeld door Artefacts Studio en uitgegeven door Twin Sails Interactive. Het is ontworpen voor 1-5 spelers, die elk hun eigen corporatie besturen om de planeet te terraformeren en geschikt te maken voor menselijke bewoning.



    In Terraforming Mars krijgen de spelers toegang tot talrijke projectkaarten waarmee ze productie kunnen ontwikkelen, steden kunnen plaatsen, groene gebieden op de kaart kunnen aanleggen en kunnen racen voor mijlpalen en prijzen. Naarmate ze vorderen in het spel, moeten ze hun middelen zorgvuldig beheren om de overwinning te behalen. Naast strategisch plannen kunnen spelers ook kiezen voor slimme tactieken zoals handel drijven of andere bedrijven saboteren, terwijl ze proberen hun eigen plannen niet te veel te dwarsbomen. Uiteindelijk hangt succes af van het nemen van verstandige beslissingen en het beheersen van risico's tijdens elke stap van het proces. Elke zet biedt nieuwe uitdagingen die bedoeld zijn om iemands vermogen te testen om zowel kortetermijndoelen als langetermijndoelen af te wegen; om te slagen moet je berekende risico's nemen die vaak samengaan met een gevoel van bewustzijn over de zetten van je tegenstanders en mogelijk onvoorziene veranderingen in geluk of verrassingsscenario's veroorzaakt door krachtige actiekaarten! Met zijn ingewikkelde mix van economische strategie en doordacht kaartspel, biedt Terraforming Mars een boeiende ervaring, gedreven door veeleisende beslissingen waarbij alleen degenen die zich kunnen aanpassen en vooruit denken in staat zullen zijn om te winnen.



    Gezien het brede scala aan speelstijlen en strategieën is Terraforming Mars een ideale keuze voor zowel groepen gamers die op zoek zijn naar een uitdaging als voor degenen die nieuw zijn in het genre. Of je nu al jaren games speelt of net begint, Terraforming Mars belooft een spannende ervaring met veel herspeelbaarheid.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Terraforming Mars

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Terraforming Mars

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief