Instant Gaming EU
 
 

Farmer's Dynasty

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Farmer's Dynasty is een spel dat rollenspel en simulatie-elementen mengt om de meest authentieke en meeslepende landbouwervaring te leveren. In Farmer's Dynasty keer je terug naar je oude familieboerderij, moe van je leven in de stad en gretig om een nieuw leven te beginnen, weg van de stress van je vroegere leven. De boerderij herbouwen en je eigen dynastie van boeren beginnen terwijl je je oude tijden herleeft op de plek waar je bent opgegroeid is je nieuwe doel.



    Je begint met het repareren van de boerderij en het renoveren ervan met behulp van verschillende gereedschappen en materialen. Als je eenmaal een geschikt huis hebt, kun je het naar je eigen smaak inrichten en verder gaan met de andere faciliteiten waar al het werk wordt gedaan, voordat je naar de akkers gaat die je zult moeten beheren. Natuurlijk zijn je middelen niet onbeperkt en zul je ook de economie en de productie van de boerderij moeten beheren. Van tractoren tot landbouwmachines, alle apparatuur die je nodig hebt zal door jou gekocht moeten worden met je har-eared geld.



    Maar Farmer's Dynasty is meer dan een landbouwsimulator. Je zult ook sociale interactie kunnen hebben met je leeftijdsgenoten in een uitgebreide open wereld en sociale punten kunnen verzamelen. Vroeg of laat vind je iemand die je interesses deelt en vorm je een familie die verder gaat met je erfenis.



    Van het planten tot het verzorgen van gewassen en dieren, oogsten en het verkopen van je producten, je zult al het werk op de boerderij moeten doen, maar als je erin slaagt een balans te vinden tussen het harde werk op de boerderij en vrije tijd die je kunt gebruiken om te genieten van verschillende activiteiten zoals vissen of kamperen, zul je zeker een geweldige tijd hebben naarmate je leven vordert in Farmer's Dynasty.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Farmer's Dynasty

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Farmer's Dynasty

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief