Eneba COM
 
 

Assassin's Creed Odyssey Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Assassin's Creed Odyssey Season Pass is de perfecte manier om je game-ervaring te verbeteren en dieper in de Griekse mythologie te duiken. De seizoenspas bevat twee grote verhaallijnen van elk drie downloadbare afleveringen, Legacy of the First Blade en The Fate of Atlantis. Beide verhalen nemen je mee op een avontuur door het oude Griekenland terwijl je samen met legendes vecht die de loop van de geschiedenis hebben veranderd.



    De verhaallijn draait om de zoektocht van het hoofdpersonage om hun verleden te ontsluiten en de geschiedenis te herschrijven door invloed uit te oefenen op hoe toekomstige gebeurtenissen zich ontvouwen in het oude Griekenland. Onderweg kun je keuzes maken met wie je samenwerkt om je doel te bereiken, wat uiteindelijk bepaalt hoe alles afloopt aan het einde van het verhaal. Van het steunen van Sparta tegen Athene of het bundelen van krachten met andere hoofdrolspelers zoals koning Leonidas. In Legacy of the First Blade bundel je je krachten met Darius, de allereerste huurmoordenaar, en onthul je de mysteries rond zijn dood terwijl je het opneemt tegen geduchte vijanden in de hoop een nieuw tijdperk voor Griekenland in te luiden. In The Fate of Atlantis neem je het op tegen goddelijke wezens terwijl je probeert de geheimen te ontrafelen achter deze legendarische, verzonken stad die diep onder de zee verborgen ligt.



    Naast deze twee spannende verhaallijnen geeft deze seizoenspas ook toegang tot Assassin's Creed III Remastered en Liberation Remastered bij de lancering, evenals de bonusmissie "The Secrets of Greece". Al met al biedt Assassin's Creed Odyssey Season Pass een aantrekkelijke waarde vol spannende content die je reis door het oude Griekenland urenlang zal verlengen.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Assassin's Creed: Odyssey

    Beste prijzen voor Assassin's Creed Odyssey Season Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Assassin's Creed Odyssey Season Pass

    Maxime
    Maxime
    26 mei 2019 23:28on dlcompare.fr
    Le jeu de base m'a fait surkiffé sur la continuité d'Assassin Creed Origins et son style RPG. Les compétences sont de plus en plus diversifiées, et Ubisoft a réussi à choisir l'un des mondes les plus intéressants à travers ses mythes et récits : la Grèce Antique.
    Het basisspel deed me overkilleren aan de continuïteit van Assassin Creed Origins en zijn RPG-stijl. De vaardigheden worden steeds diverser, en Ubisoft is erin geslaagd een van de meest interessante werelden te kiezen door zijn mythen en verhalen: het oude Griekenland.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief