Instant Gaming EU
 
 

Rescue HQ - The Tycoon

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rescue HQ - The Tycoon is een bouwspel waarin je een hoofdkwartier ontwerpt en bouwt vanuit het niets. In dit spel moet je een gezamenlijk station beheren dat wordt gebruikt door drie nooddiensten - ambulance, politie en brandweer. U zult moeten krijgen door met beperkte begroting, en dus zult u worden geconfronteerd met bepaalde beslissingen en noodsituaties die onmiddellijke aandacht nodig hebben.



    Terwijl je worstelt met alle spanningen, moet je je hoofdkwartier ontwikkelen, nieuwe leden en personeel aannemen, en ze voorzien van de uitrusting die ze nodig hebben, inclusief de voertuigen. Houd je stad veilig en houd je hoofd koel.



    In Rescue HQ - The Tycoon, bestuur je verschillende hulpdiensten. Speel als de politie en stuur de juiste krachten en voertuigen van je SWAT-team naar gevaarlijke situaties om je stad veilig te houden. Geef je korps de uitrusting die nodig is om operaties tot een goed einde te brengen. Je kunt zelfs gevangenen ondervragen en hun dossier verwerken om extra geld te verdienen.

    Je kunt ook als de brandweer spelen en je team in noodsituaties inzetten. Train je brandweerlieden om de juiste vaardigheden voor de missie te ontwikkelen. Verdeel ze in teams en wijs ze toe aan verschillende shifts op basis van hun vaardigheden.

    Je hebt ook de leiding over de ambulancedienst, en je moet patiënten verzorgen in de medische post van je hoofdkwartier. Zorg dat je patiënten veilig zijn en geef je medische team de ondersteuning die ze nodig hebben.



    Rescue HQ - The Tycoon casual-indie-simulatiespel dat je niet wilt stoppen met spelen als je eenmaal begint.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rescue HQ The Tycoon

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Rescue HQ - The Tycoon

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief