Instant Gaming EU
 
 

NBA 2K20

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als we het over basketbalvideospellen hebben, hebben we het over het langlopende NBA 2K series. De beste basketbalsimulatie is dit jaar terug met NBA 2K20 om je de meest realistische sportervaring te bieden. Dit nieuwe deel bevat belangrijke verbeteringen in de gameplay, zoals een verbeterde AI en bewegingsengine, verbeterde balbehandeling, betere reacties in de verdediging en verbeterde velgbescherming, evenals een verbeterde MyGM-modus en een paar verrassingen.



    NBA 2K20 is de eerste game in de serie waarin de WNBA is opgenomen. Het bevat alle 12 WNBA-teams, die speelbaar zullen zijn in de speltypen Play Now en Season. Meer dan 140 nieuwe spelers staan tot je beschikking, met specifieke AI, spelboeken en verdedigingsschema's voor elk WNBA-team.



    Er zijn drie verschillende NBA 2K20 edities:



    Standard Edition wordt geleverd met het basisspel.



    DeDigital Deluxe Edition heeft Anthony Davis op de cover en bevat het basisspel, virtuele valuta, en punten, skill boosts en Packs voor MyTEAM en MyCAREER.



    Dwyane Wade prijkt op de cover van de Legends Edition, die meer bevat van alles wat de Digital Deluxe Edition bevat en nog meer aanpassingsopties voor MyPLAYER.

    Lees verder

    Beste prijzen voor NBA 2K20

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over NBA 2K20

    jorge
    jorge
    7 sep. 2019 12:23on dlcompare.es
    que creéis que soy pobre y no puedo permitirme 30 euros? me voy a comprar 2
    Denk je dat ik arm ben en geen 30 euro kan betalen? Ik ga er 2 kopen.
    David
    David
    6 sep. 2019 16:36on dlcompare.es
    Me encantaría ganar esté juego porque soy fan de la NBA desde pequeño, siempre me ha gustado ver el baloncesto y jugarlo. Todos en la escuela queriendo ser Jordan, Kobe, O´Neal que buenos tiempos y que recuerdos me trae de niño. Por eso me gustaría jugar a esté juego para sentir lo que una vez sentí de niño de nuevo. Esa ilusión que sigo sintiendo cada vez que veo un partido de NBA.
    Ik zou deze wedstrijd graag winnen omdat ik al van jongs af aan een NBA-fan ben, ik heb altijd graag naar basketbal gekeken en gespeeld. Iedereen op school die Jordan, Kobe, O'Neal wilde zijn. Wat een geweldige tijd en wat een herinneringen voor mij als kind. Daarom zou ik dit spel willen spelen om weer te voelen wat ik ooit als kind voelde. Die illusie die ik nog steeds voel elke keer als ik naar een NBA wedstrijd kijk.
    Sepht
    Sepht
    4 sep. 2019 19:02on dlcompare.es
    El mejor juego de baloncesto vuelve otro año mas en el que no tiene competencia. Espero que cambien la política de micropagos de los últimos años, pese a eso es un juego brutal tanto a nivel gráfico como jugable!
    Het beste basketbalspel keert nog een jaar terug waarin het geen concurrentie heeft. Ik hoop dat ze het beleid van micropayments de laatste jaren veranderen, ondanks dat het een brutaal spel is zowel grafisch als speelbaar!
    Max
    Max
    4 sep. 2019 01:24on dlcompare.fr
    Cette saison NBA va être folle avec tous les trades de cette année. La compétition ne se jouera pas entre seulement deux équipes et c'est tant mieux ! Et c'est aussi ce qui me tente de reprendre NBA 2K. Cela fait 2 ans que je n'y ai plus joué alors que c'était mon MUST de l'époque !
    Dit NBA seizoen wordt een gekkenhuis met al die transacties dit jaar. De competitie zal niet tussen slechts twee teams zijn en dat is goed! En dat brengt me er ook toe om NBA 2K opnieuw te spelen. Het is 2 jaar geleden dat ik het voor het laatst speelde en het was toen mijn MUST!
    Yudi dipo nurhendro
    Yudi dipo nurhendro
    3 sep. 2019 21:29on dlcompare.com
    Giveaway ! Cool . hope i win. My pc is so ooooold
    Giveaway ! Cool. Ik hoop dat ik win. Mijn pc is zo ooo oud
    Kirito
    Kirito
    2 sep. 2019 19:24on dlcompare.fr
    j'aimerais tellement joué a NBA pcq ca me rappelle les époques ou je regardé l'animé kuroko no basket et jaime beaucoup le basketball
    Ik zou graag NBA spelen omdat het me herinnert aan de tijd dat ik naar de anime kuroko no basket keek en ik hou van basketbal
    Kaiz
    Kaiz
    2 sep. 2019 03:26on dlcompare.fr
    J'aimerais tellement l'avoir ça me manque le dernier NBA auquel j'ai jouer étais le 2k14 en effet entre temps je me contentais de regarder parla vitrine les versions du jeux, j'ai fais l’acquisition d'un nouveau pc et clairement au vu des nouveauté ce NBA me tente clairement. Entre temps j'ai quand commencé le basket grâce au bon vieux Nba2k14 donc revenir au source ne ferais pas de mal, clairement je dois rendre la monnaie de sa pièce à cette série de jeu qui m'a intéressée a ce sport.
    Ik zou het zo graag willen hebben dat ik mis de laatste NBA die ik speelde was 2k14 inderdaad in de tussentijd was ik tevreden om door de venster versies van het spel te kijken, ik heb een nieuwe PC aangeschaft en gezien de nieuwigheid lokt deze NBA mij duidelijk. In de tussentijd ben ik begonnen met basketbal met de goede oude Nba2k14 dus terug te gaan naar de bron zou geen kwaad kunnen, duidelijk moet ik terug te geven aan deze serie van games die me geïnteresseerd in deze sport kreeg.
    Dyd'
    Dyd'
    2 sep. 2019 02:35on dlcompare.fr
    Grand amateur de basket, chaque année je me sers de votre site pour trouver mon NBA 2K au plus bas prix ! Ayant passé plus de 100h sur les derniers NBA 2K j'espère encore le faire sur celui-ci ! Oh et en faite, NON à Golden States les gars ! En espérant le recevoir ! Merci à vous DL Compare !
    Als groot basketbalfan gebruik ik elk jaar jullie site om mijn NBA 2K tegen de laagste prijs te vinden! Ik heb meer dan 100 uur gespendeerd aan de laatste NBA 2K games, en ik hoop nog steeds dat ik dat met deze game kan doen! Oh en in feite, NEE tegen Golden States jongens! Ik hoop het te krijgen! Met dank aan u DL Compare!
    • Technische informatie

    • Categorieën : Sports
    • Uitgever : 2K
    • Ontwikkelaar : Visual Concepts
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 5 september 2019
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 7 (64-bit)
      • CPU : Core i3-530 / FX-4100
      • RAM : 4 GB
      • GPU : GeForce GT 450 / Radeon HD 7770
      • Opslagruimte : 80 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Core i5-4430 / FX-8370
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 770 / Radeon R9 270
      • Opslagruimte : 80 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 3ESRB E
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief