Eneba COM
 
 

Little Big Workshop

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Little Big Workshop is een managementsimulator waarmee je je eigen werkplaats kunt creëren en ontwikkelen. Het is een open-ended zandbak ervaring waar je begint met een kleine werkplaats die kan worden omgezet in een enorme fabriek met tijd, inspanning en de juiste beslissingen. Je moet voldoen aan de vraag van de markt met je goederen en een verscheidenheid aan producten produceren, van rubberen eendjes tot drones.



    Little Big Workshop stelt je in staat om je te concentreren op praktische problemen en waarden, economie of logistiek te vergeten. Je organiseert gewoon het werk, en alle stappen van de productie op een blauwdruk en dan zullen je arbeiders alles doen. Naarmate je fabriek groeit, speel je meer ruimte vrij die je kunt gebruiken om efficiënte productielijnen te ontwerpen die je arbeiders in staat stellen de gevraagde producten te maken, allemaal binnen de tijdslimiet en naar tevredenheid van je klant.



    Het spel bevat een dag/nacht-cyclus, en het bevat een systeem waarin je voor je arbeiders moet zorgen en ze tevreden moet houden, tenzij je problemen met ze wilt krijgen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Little Big Workshop

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Little Big Workshop

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief