Instant Gaming EU
 
 

Rover Mechanic Simulator

  • PC
  • PS4
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rover Mechanic Simulator is een ingenieurs- en simulatiespel ontwikkeld door Pyramid Games. Als bemanningslid van een van de eerste Marskolonies ben je verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van Mars Rovers, die essentieel zijn voor het overleven en verkennen van de planeet. In deze geavanceerde simulator word je ondergedompeld in de interne details van verschillende Mars Rovers en hun componenten, en leer je hoe je verschillende technische problemen die zich kunnen voordoen moet oplossen en oplossen.



    Rover Mechanic Simulator biedt een ultra-realistische ervaring in het repareren en onderhouden van verschillende typen Mars Rovers, waaronder de Curiosity Rover, die in 2012 op Mars landde, en de onlangs gelanceerde Perseverance Rover. Het spel is ontworpen met aandacht voor detail, en elk detail van de Rovers is nauwkeurig gemodelleerd op basis van werkelijke specificaties. Dit omvat de elektrische en mechanische onderdelen, evenals de software en firmware die de bewegingen van de Rovers besturen. Rover Mechanic Simulator bevat een reeks diagnose- en reparatieapparatuur, waaronder meters, scopes, soldeergereedschap en reserveonderdelen. Spelers kunnen deze instrumenten gebruiken voor het diagnosticeren en repareren van allerlei problemen, van kapotte circuits tot beschadigde onderdelen. Het spel biedt ook een sandbox-modus, waardoor spelers kunnen experimenteren met verschillende reparatietechnieken en de spanning kunnen ervaren om een echte Mars Rover monteur te zijn.



    Samengevat is Rover Mechanic Simulator een uniek en boeiend simulatiespel dat spelers in de schoenen van een ingenieur op een Marskolonie plaatst. Met zijn ultra-realistische graphics en aandacht voor detail zal het spel zeker in de smaak vallen bij degenen die geïnteresseerd zijn in ruimteverkenning en techniek. Het spel is geschikt voor zowel casual als ervaren gamers en biedt een uitdagende en lonende ervaring voor degenen die bereid zijn om de rol van een Mars Rover monteur op zich te nemen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rover Mechanic Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Rover Mechanic Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief