Instant Gaming EU
 
 

Endzone - A World Apart

  • PC
  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Endzone: A World Apart is een bouw- en management strategiespel waarin je de leiding krijgt over een gemeenschap van overlevenden die een nucleaire apocalyps hebben overleefd. In het jaar 2021 eindigde een reeks terroristische aanvallen op nucleaire faciliteiten met de wereld ondergedompeld in chaos. Groepen mensen slaagden erin te schuilen in ondergrondse faciliteiten die hen zouden beschermen tegen straling, maar het is al 150 jaar geleden. Jij hebt de leiding over een van die gemeenschappen, die uit hun schuilplaats tevoorschijn moet komen en het lange en hachelijke proces moet aangaan om weer een nederzetting aan de oppervlakte te bouwen. De omgeving om je heen is vaag vertrouwd na zo lang geïsoleerd te zijn geweest en je moet een plek zien te bemachtigen om je nederzetting van de grond af op te bouwen, waarbij je de overlevenden begeleidt bij de wederopbouw, het verkennen en het proberen te overleven in het nieuwe land.



    De nucleaire apocalyps heeft de wereld aangetast en het klimaat, de wilde dieren en het milieu zijn erg veranderd. Je zult voor je water- en voedselvoorziening moeten zorgen door de faciliteiten te bouwen die daarvoor nodig zijn, inclusief velden om je eigen gewassen te verbouwen, een jachthut en meer. Als je eenmaal in je basisbehoeften hebt voorzien, moet je overwegen om je nederzetting uit te breiden en misschien groepen mensen erop uit sturen om het gebied eromheen te verkennen. Ze kunnen misschien schatten van onschatbare waarde vinden tussen de overblijfselen van de beschaving die door de straling is vernietigd.



    Naarmate het spel vordert, zul je de stralingsniveaus en het onvergeeflijke weer in de gaten moeten houden, dat je managementvaardigheden op de proef zal stellen en je nederzetting mogelijk kan vernietigen met verschrikkelijke zandstormen of zure regen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Endzone A World Apart

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Endzone - A World Apart

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief