Instant Gaming EU
 
 

Farm Manager 2018

  • PC

Topwinkels

    Trek je boerenlaarzen aan voor Farm Manager 2018. In dit simulatiespel bouw je je boerderij vanaf de grond op. Alles van het aannemen van boerenknechten, het uitbreiden van je land, het verbouwen van gewassen, en het beheren van je financiën is aan jou.



    Geldgewassen. Kies uit 20 verschillende gewassen die je wilt verbouwen om winst te maken. Aardbeien, appels, tarwe of maïs, jij beslist wat je plant. Bedenk wel dat je de grond goed moet bewerken en ze water moet geven als dat nodig is, anders ben je de boel kwijt.



    Dierenboerderij. Gewassen zijn niet je enige bron van inkomsten. Je kunt ook dieren houden, zoals kippen, konijnen, koeien, geiten, kalkoenen, en bijen. Bedenk dat je ze moet grootbrengen, voeden en goed fokken als je wilt dat ze goed gedijen. En als ze ziek worden, zul je een beroep moeten doen op de dierenarts.



    Door je eigen Bootstraps. Investeer in je eigen boerderij door de juiste voertuigen en uitrusting te kopen om je land te bewerken. Je kunt ze goedkoop kopen om geld te besparen, maar ze zullen veel sneller stuk gaan. Je kunt ook tot 40 verschillende soorten gebouwen bouwen, van schuren tot verwerkingsfabrieken en fabrieken.



    Speel Farm Manager 2018 in campagnemodus, scenariomodus, of gratis modus. En als je een soort gewas of machine mist, maak je die zelf met de ingebouwde werkplaats.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Farm Manager 2018

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Farm Manager 2018

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief