Instant Gaming EU
 
 

Drift21

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Drift21 is een racesimulatiespel ontwikkeld door ECC GAMES. Het spel zet spelers in de bestuurdersstoel als ze concurreren in drift evenementen rond verschillende tracks, locaties en steden. Spelers kunnen hun auto's aanpassen met verschillende prestatie-upgrades en esthetische aanpassingen. Unieke voertuigaanpassingen omvatten motorwissels, bodykits, spoilers, uitlaten en meer.



    Spelers kunnen kiezen uit meer dan 30 auto's met elk hun eigen rijstijl en fysicamodel. Ze kunnen ook de afstelling van hun auto's aanpassen om er het beste uit te halen tijdens het driften op het circuit. De circuits zijn aangelegd op echte locaties zoals Tokio, Barcelona en Zürich.



    Drift21 bevat verschillende spelmodi zoals Online Multiplayer en Time Attack waarin spelers het tegen de tijd moeten opnemen om de beste rondetijden te halen. Het spel bevat ook een fotomodus waarmee spelers foto's kunnen maken van hun auto's in actie of gewoon kunnen genieten van de omgeving. Met zijn spannende drift-based gameplay, realistische physics engine en vele aanpassingsmogelijkheden, zal Drift21 zeker eindeloos plezier brengen aan alle motorsport liefhebbers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Drift21

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Drift21

    Jail
    Jail
    23 jan. 2022 09:51on dlcompare.fr
    Ce jeu est vraiment complet ! A acheter sans hésitation !
    Dit spel is echt compleet! Om te kopen zonder aarzelen!
    Gollaruk
    Gollaruk
    23 dec. 2021 08:20on dlcompare.fr
    Je conseille ce jeux énormément. Tu doit préparer ton moteur pièce par pièce pour pouvoir faire des mission. j'adore ce jeux
    Ik raad dit spel ten zeerste aan. Je moet je motor stuk voor stuk voorbereiden om missies te kunnen doen. Ik hou van dit spel
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief