Instant Gaming EU
 
 

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga op avontuur in een wereld die verwoest is door een verschrikkelijke invasie en ontdek een reis die je voorbij de horizon brengt.



    Xenoblade Chronicles Definitive Edition is de remake voor Nintendo Switch van het spel uit 2010. Het is een mengeling van fantasie en cyberpunk, en heeft een geleidelijke ontwikkeling die typisch is voor Japanse anime, en het plot zit vol spanning en onverwachte wendingen.



    Met een geheel nieuwe epiloog, high-definition graphics, en verbeteringen aan de spelervaring, en niet te vergeten geremasterde tracks en meer, kunnen veteranen en nieuwe spelers in de definitieve versie van Shulk en Co.'s avonturen duiken!



    Tijdens de verschillende gevechten kun je een van de hoofdpersonages naar keuze besturen, terwijl de andere twee partijleden door de AI worden aangestuurd.

    In de loop van het avontuur worden andere leden aan het team toegevoegd, van degenen die gespecialiseerd zijn in het genezen van andere leden, tot degenen die de voorkeur geven aan een magische aanval op afstand. Bouw samenhang op in je partij om onverbrekelijke banden te scheppen die in gevechten tot een betere onderlinge samenwerking leiden.



    Zul je in staat zijn de toekomst te veranderen of veroordeel je je soort tot uitsterven?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief