Instant Gaming EU
 
 

Faeria

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Faeria is een unieke mengeling van twee spellen: een deck builder en een strategie bordspel - een spel dat zowel jij als je tegenstander gaandeweg creëren.



    Een miljoen mogelijkheden. Maak een deck van meer dan 300 verschillende kaarten. Kies wezens om te spelen en krachtige spreuken om uit te spreken. Dankzij het DLC model van het spel hoef je geen losse kaartpakketten te kopen of dure microtransacties te doen.



    Geef vorm aan het speelveld. Leg verschillende soorten land neer die bij je strategie passen. Elk wezen dat je bezit kan alleen op bepaalde soorten terrein gebroed worden: bergen, bossen, woestijnen, water, en neutraal land. De vorm van het land bepaalt ook waar je schepsel heen kan om je vijand aan te vallen. Het kiezen van de plaats van de landerijen is een belangrijk ingrediënt voor de overwinning.



    Speel in verschillende spelstanden. Je kunt solo missies tegen de AI doen, PvP spelen, of co-op missies met een vriend doen. Je kunt ook in de Draft mode om je deckbuilding vaardigheden op de proef te stellen tegen de computer of een menselijke speler. Je kunt zelfs meedoen aan officieel erkende toernooien in de Faeria e-sport gemeenschap.



    Met prachtige kaartkunst, actieve ondersteuning van de gemeenschap, en goed uitgebalanceerde mechanieken is Faeria niets minder dan een verbazingwekkend competitief kaartspel. Ervaar de magie van het vormgeven van je eigen wereld in Faeria.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Faeria

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Faeria

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief