Instant Gaming EU
 
 

Banners of Ruin

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Banners of Ruin is een deck building spel dat je meeneemt naar een middeleeuwse wereld die bewoond wordt door antropomorfe dieren. De stad Dawn's Point is ondergedompeld in een conflict waarin verschillende facties strijden om de controle over de stad. Als deel van het edele Huis Blackfoot streef je ernaar wraak te nemen op het Huis Ender voor wat ze je aandeden en je zult niet stoppen voor je dat bereikt hebt.



    In Banners of Ruin bestuur je een groep van zes personages terwijl ze de stad Dawn's Point infiltreren om de kapitein van de stadswacht te verslaan. Je kunt kiezen welke leden van het Huis Blackfoot je in dit epische avontuur vergezellen, en hen door een reeks turn-based gevechten leiden waarin je hun vaardigheden kunt combineren om de elite van het Huis Ender te verslaan. Met elk van je teamgenoten kun je bepaalde kaarten aan je gevechtsdek toevoegen en je kunt ze verbeteren door naarmate hun niveau stijgt.



    Banners of Ruin is zeer herspeelbaar, want elke beslissing die je neemt terwijl je door de straten van Dawn's Point navigeert, leidt tot andere ontmoetingen en andere kaarten om vrij te spelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Banners of Ruin

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Banners of Ruin

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief