Instant Gaming EU
 
 

Ranch Simulator

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Je familieranch heeft betere tijden gekend, maar als de gelegenheid zich voordoet om hem in zijn oude glorie te herstellen, ben jij de eerste die hem grijpt. Je reist naar de afgelegen bosvallei waar hij ligt en gaat meteen aan de slag.



    Ranch Simulator biedt je een realistische simulatie-ervaring waarin je de oude ranch van je grootvader moet herbouwen. Om je doel te bereiken en hem weer winstgevend te maken, is het eerste wat je moet doen het hoofdhuis restaureren. Met een beperkte hoeveelheid geld tot je beschikking koop je het gereedschap en de machines die je nodig hebt en ga je heel hard aan het werk. Als het huis eenmaal opgeknapt is, volgen andere gebouwen en landbouwvoorzieningen, en je zult spoedig een gloednieuwe ranch runnen. Natuurlijk zul je je vee moeten verzorgen en alle dagelijkse karweitjes op je nemen om de ranch draaiende te houden. Maar je zult ook wat plezier kunnen maken, en je kunt de wildernis rond je landgoed verkennen en je uitleven in de jacht op wat plaatselijke fauna.



    Je hoeft al het werk niet alleen te doen, want Ranch Simulator bevat een coöperatieve multiplayer modus, waarmee je het plezier met maximaal drie vrienden kunt delen.



    Als je de stress van de stad achter je wilt laten en wilt genieten van een vredig leven op het platteland, is Ranch Simulator een perfecte keuze.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ranch Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Ranch Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief