Eneba COM
 
 

Dungeon No Dungeon

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bestuur een groep ongelukkige avonturiers in een dungeon crawler die zijn gelijke niet kent. Dungeon no Dungeon is een turn-based rogue-achtig strategiespel dat zwelgt in zijn cult-oorsprong en slapstick actie. Je begint met het kiezen van drie leden om je gezelschap te vervoegen op een gevaarlijke expeditie. Je krijgt te maken met een leger van vreemde en ongewone wezens en meer dan honderd willekeurig gegenereerde gebeurtenissen, waardoor je quests soms nogal onvoorspelbare resultaten opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld Invasion Events tegenkomen waarin je het opneemt tegen andere Dungeon no Dungeon spelers en de winnaar alles krijgt.



    Het kernmechanisme van het spel is dat het niet vertrouwt op personage positionering of synergie. In plaats daarvan richt het zich op de lichaamsdelen van een partijlid. Elke lichaamsdeel heeft zijn eigen stats en vaardigheden die je kunt gebruiken, en je kunt hem ook van bepantsering voorzien om eventuele inkomende schade te verminderen. Je moet je llichaamsdeelen beschermd houden, want als er een weg is, verlies je natuurlijk het voordeel dat het biedt. Evenzo, als je een ledemaat van een monster vernietigt, ondergaat ook hij hetzelfde lot.



    Dungeon no Dungeon biedt een zotte en hardcore ervaring voor RPG spelers die een uitdaging zoeken. De ontmoetingen kunnen fataal zijn, maar ze zijn in ieder geval niet ernstig.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dungeon No Dungeon

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dungeon No Dungeon

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief