Instant Gaming EU
 
 

Mad Games Tycoon 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het is 1976 en je staat op het punt de pas opgerichte videospelletjesindustrie stormenderhand te veroveren! Mad Games Tycoon 2 is een managementsimulator die je aan het roer zet van je eigen videospelletjesbedrijf terwijl het probeert de grootste naam in de industrie te worden.



    Je begint als een klein bedrijf en bouwt van daaruit verder. Ontwerp je eigen studio, voeg dan voortdurend kantoren, serverruimtes, productie-installaties en decoraties toe naarmate je groeit. Je moet ook toptalent aantrekken om je te helpen best verkopende spellen te maken.



    En wat de spellen zelf betreft, jij beslist over de titel, de platforms, de engine, alles. Wordt je product een tekstgebaseerd avontuur of een 2D arcade spel? Daarna laat je je ontwikkelaars eraan werken, alle bugs verhelpen, en het op de markt brengen bij uitgevers. Hopelijk heb je een hit in handen, want een enkele flop kan je prille bedrijfje doen neerstorten en verbranden!



    Na verloop van tijd kun je meer gesofisticeerde spellen maken voor nextgen consoles en VR. Je kunt ook beslissingen nemen zoals alleen op bepaalde platforms publiceren of je spel-engine aan concurrenten verkopen. Er zijn ontelbare beslissingen te nemen, maar slechts één doel: de spelwereld domineren en een legendarisch bedrijf worden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mad Games Tycoon 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Mad Games Tycoon 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief