Instant Gaming EU
 
 

Mr. Prepper

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga tot het uiterste in Mr. Prepper, een basisbouwspel waarin je een overlevingsschuilplaats bouwt onder je eigen huis. Het is een moeilijke tijd om te leven; je land is niet langer het land van de vrijheid. De autoritaire regering maakt korte metten met alle afwijkende meningen en oefent controle uit over de activiteiten van haar burgers, zelfs als een kernoorlog op het punt staat te beginnen. Maar je weet wat je moet doen. Je moet je middelen verzamelen en een bunker bouwen. Als het moment daar is, zul je er klaar voor zijn.



    Bouw de meest uitgebreide en veelzijdige schuilkelder die je kunt. Graaf diep onder je huis om een keuken, woonvertrekken, boerderijen, kassen, voertuigen, en nog veel meer te creëren. Maak alles wat je nodig hebt om van het net en ver van gevaar te leven. En als het echt uit de hand loopt, bouw je een raket schip om te ontsnappen aan je onderdrukkende regime.



    Praat met je buren, drijf handel met ze, en ga op zoek naar wederzijds voordeel. Misschien kun je ze zelfs helpen zich tegen de regering te verzetten.



    Over de regering gesproken, ze zullen niet stilzitten. Blijf waakzaam; je acties kunnen de aandacht trekken van de geheime politie, die je zal sluiten als ze achter je geheime basis komen.



    Het zou het beste zijn als je middelen, tijd en heimelijkheid had om je plannen te voltooien. Verberg je voor de autoriteiten en bouw de grootste schuilplaats ooit in Mr. Prepper.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mr. Prepper

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Mr. Prepper

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief