Instant Gaming EU
 
 

Ecosystem

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De wereld is jouw aquarium in Ecosystem, een wereldsimulator waarin je de evolutie van het zeeleven kunt volgen en beïnvloeden. Er zijn geen vooraf bepaalde wezens in dit spel; elk wezen zal op zijn eigen manier evolueren.



    Alle levensvormen in het spel hebben gesimuleerd DNA en zullen in de loop van de tijd evolueren. Hun hele lichaam, van huid tot skelet, wordt gedicteerd door hun DNA, net als alles aan hun gedrag, van de manier waarop ze zwemmen, zich voeden en paren zoeken.



    Na verloop van tijd kan hun genetische code muteren of zelfs gecombineerd worden met die van andere wezens. Je kunt ook hun genetische code naar believen wijzigen om vreemde en fantastische dieren te creëren.



    Het spel speelt zich af in een oceaan waar alle bewegingen volgens een vooraf bepaalde fysica verlopen. De vissen zwemmen echt en gebruiken hun lichaam om zich voort te bewegen zoals elk zeedier dat zou doen. Gecombineerd met evolutie zie je ongelooflijk gevarieerde manieren voor deze vissen om te zwemmen. Door de grote hoeveelheid evolutie in de zee, zul je dezelfde levensvorm misschien wel nooit twee keer tegenkomen op Ecosystem. Je kunt honderden uren doorbrengen met kijken hoe deze dieren zich voeden, groeien, paren, nakomelingen produceren en evolueren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ecosystem

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Ecosystem

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief