Instant Gaming EU
 
 

Mech Mechanic Simulator

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Repareer en herbouw reusachtige robots! Mechs zijn de toekomst en het is jouw taak ze te onderhouden inMech Mechanic Simulator.



    Je runt je eigen kleine bedrijfje dat concurreert met grote en goed georganiseerde bedrijven, en alles wat je hebt is je werkplaats en je eigen persoonlijke vaardigheid als het gaat om het repareren van deze stalen beesten. Je werkt ook met verschillende soorten mechs, elk met hun eigen unieke ontwerpen en functionaliteiten. Je werk omvat het openmaken ervan, het onderzoeken van hun binnenste, en het repareren of vervangen van beschadigde onderdelen. Sommige onderdelen kun je elders kopen, andere keren is het beter om via de zwarte markt te koersen. Of als de mech voor een nieuwe klus gebruikt gaat worden, is het aan jou om hem om te bouwen. Sommige klanten willen dat hun mechs opgeknapt worden, wat betekent dat je ze nieuwe decals en een nieuw verflaagje geeft. Laat je echter niet meeslepen - je runt nog steeds een bedrijf, dus je moet zorgen dat je met je financiën in de zwarte cijfers zit. Die onderdelen kosten een arm en een been - in sommige gevallen letterlijk!



    In Mech Mechanic Simulator gaat het erom je handen vuil te maken met robots. Versla de corporaties in hun eigen spel en krijg de reputatie de beste mech monteur ter wereld te zijn!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mech Mechanic Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Mech Mechanic Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief