Instant Gaming EU
 
 

Graveyard Keeper - Game Of Crone

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Graveyard Keeper - Game Of Crone is de tweede uitbreiding voor Graveyard Keeper. Het is een simulatiespel als geen ander, want het laat je een kerkhof beheren in de middeleeuwen. Maar als je denkt dat het je taak is om voor de doden te zorgen, zit je er ver naast, want Graveyard Keeper zal je met een aantal onethische keuzes confronteren.



    Graveyard Keeper - Game Of Crone voegt nog meer inhoud toe voor uren en uren spel. De uitbreiding introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om een vluchtelingenkamp te bouwen en dat helemaal te beheren. De vluchtelingen zijn uit hun gevangenis ontsnapt en zoeken je hulp om zich voor de Inquisitie te verbergen. Je zult ze moeten helpen en beschermen, maar vergeet niet daarbij ook wat winst te maken. Bovendien brengt Graveyard Keeper - Game Of Crone nieuwe voorwerpen, nieuwe recepten, nieuwe opslagmechanismen, een nieuwe verhaallijn over je voorganger, en de komst van een vampier die je in het dorp zult moeten neutraliseren.



    Met heel wat uren gameplay en nieuwe inhoud is Graveyard Keeper - Game Of Crone de perfecte uitbreiding voor alle fans van het spel die nieuwe dingen willen ervaren.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Graveyard Keeper

    Beste prijzen voor Graveyard Keeper Game Of Crone

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Graveyard Keeper - Game Of Crone

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief