Instant Gaming EU
 
 

Dragon Creek

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Maak een geschubde nieuwe vriend in Dragon Creek, een low-poly simulatiespel waarin je je eigen draak grootbrengt. Ga naar een heiligdom, geef een speciale code, en je komt naar buiten met een procedureel gegenereerd beest dat voor het leven van jou is. Als je wilt, kun je zelfs meerdere draken op je eigen ranch grootbrengen.



    Temmen van het beest. Als unieke wezens hebben draken speciale zorg nodig om goed op te groeien. Elk ras heeft unieke behoeften, waaronder een speciaal dieet en aandacht. Ze hebben onderdak nodig om elke nacht in te slapen en baden om schoon te blijven. Houd ook de kalender in de gaten, want die heeft invloed op je draak.



    Een kampioen opleiden. Je kunt meedoen aan drakenwedstrijden waar je voor de sport tegen anderen vecht. Om je draken voor te bereiden train je ze met minigames die elk van hun zes stats verhogen.



    Pas je draak op maat. Je kunt je draak een zadel aanmeten dat hem bonussen geeft, zoals stressverlichting of gevechtsmodifiers. Je kunt ook het uiterlijk van je personage aanpassen met kleurschuifjes en verschillende outfits.



    Zal je een meester drakentrainer worden? Ontdek het in Dragon Creek.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dragon Creek

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dragon Creek

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief