Instant Gaming EU
 
 

The Invisible Hand

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Geld is je enige prioriteit inThe Invisible Hand, een verdraaid first-person beurssimulatiespel waarin je snel rijk moet worden met alle middelen die nodig zijn.



    Welkom in FERIOS, waar je je carrière begint als effectenmakelaar op middelbaar niveau in een moordend handelsbedrijf. Iedereen hier aast op de toppositie, en als je niet meedoet om te winnen, sta je al snel op straat zonder een cent op je naam. Het bedrijf eist winst boven alles en jij bent hier om dat waar te maken.



    Om dat te doen moet je aandelen laag kopen en hoog verkopen, of short gaan in de aandelen die op het punt staan te dalen. Hoe groter de winst die je maakt, hoe hoger je commissie. Dat betekent natuurlijk niet dat je je aan het rechte pad moet houden. Zolang je niet betrapt wordt, kan alles in de risicovolle wereld van de financiën, en ja, dat omvat ook marktmanipulatie.



    Haal een machtige groep mensen over om aandelen omhoog of omlaag te stuwen. Koop meerderheidsaandelen van een bedrijf om de prijzen ervan torenhoog op te drijven. Saboteer de munteenheid van een land om meer winst te genereren voor de buitenlandse bedrijven waaruit het importeert.



    Als op de zaken vooruitlopen betekent dat je handel met voorkennis moet doen, dan kun je maar beter geloven dat je het zult doen. Grijp voorkennis over de aandelen van een bedrijf eerder dan het grote publiek en je rolt in het geld. Zolang je niet betrapt wordt en door een onderzoek aangeklaagd wordt, zal niemand in FERIOS het erg vinden!



    Als je een weelderig huis, een luxe auto en een goed leven wilt, moet je bereid zijn alles te doen wat nodig is om het groot te maken bij FERIOS. Krijg jij The Invisible Hand onder controle, of word je erdoor verpletterd?

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Invisible Hand

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Invisible Hand

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief