Instant Gaming EU
 
 

Siege Survival: Gloria Victis

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Je land is binnengevallen, je stad omsingeld, en nu moet je een venijnige belegering zien te doorstaan inSiege Survival: Gloria Victis. Een middeleeuws strategie- en managementspel, Gloria Victis plaatst je als de commandant van een bolwerk dat op het punt staat onder de voet gelopen te worden door de vijand. Hulp is vele dagen weg. Je moet standhouden tot er versterkingen komen, en proberen een dapper front te houden te midden van werkelijk wanhopige omstandigheden. Elke dag krijg je te maken met gekatapulteerd rotsblokken, brandende pijlen, ziekte, honger, en zelfs onrust onder je volk. Het enige wat je weet is dit: de stad mag nooit vallen.



    Beman de muren. Je moet alles doen wat je kunt om je troepen te steunen. Je soldaten zijn het levensbloed van je verdediging, maar ze hebben gebrek aan pijlen, voorraden, wapenuitrusting, wapens, en medische hulp.



    Stroop de stad af. Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen. Ga 's nachts op pad om voorraden in de stad te zoeken, maar pas op voor vijandelijke patrouilles. Af en toe mag je burgers mee terug nemen naar de donjon om je oorlogsinspanning te helpen. Zorg wel dat je voor zonsopgang weer thuis bent of loop het risico gepakt te worden.



    Bouw binnen de muren. Om je donjon bevoorraad te houden, moet je infrastructuur bewerken en bouwen. Breng de behoefte aan uitbreiding in evenwicht met de dagelijkse behoeften van je volk.



    Alles en iedereen om te overleven. Je wordt opgeroepen om moeilijke strategische keuzes te maken, soms van dubieuze moraal. Kies je voor het welzijn van de burgers of voor het overleven van de soldaten? Siege Survival: Gloria Victis deinst niet terug voor de realiteit van de oorlog. Als commandant rust de last van de overwinning op jou.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Siege Survival Gloria Victis

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Siege Survival: Gloria Victis

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief