Instant Gaming EU
 
 

ProtoCorgi

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Red de wereld als de schattigste robothond ooit in ProtoCorgi. Een retro pixelachtige bullet-hell shooter. Je speelt als Bullet, een cybernetische Corgi van de C3-klasse op een ruimtereis om je vermiste wetenschappelijke eigenaar terug te vinden. Wees voorbereid om te schieten, vliegen, blaffen en een goede hond te zijn terwijl je het opneemt tegen de ene golf vijanden en bazen na de andere in dienst van je aartsvijand Nixie.



    Kies je moeilijkheidsgraad, van "Pup" tot "Ultra Nightmare". Kies uit 27 wapencombinaties, waaronder een krachtige blaf die je zelf kunt aanpassen. Schiet kogels, lasers en raketten af, of zelfs een stortvloed van mêlee-aanvallen om je vijanden te slaan. Je kunt ook het hele scherm wegvagen met drie superaanvallen die je kunt versterken.



    Als je van wedstrijden houdt, kun je kijken hoe je het opneemt tegen andere spelers op een internationaal klassement. Of gebruik de in-game creator om je eigen levels te maken en met anderen te delen.



    Maak je klaar om voor je meester te vechten zoals een goed hondje dat hoort te doen. Wees de beste "brave jongen" in het hele universum met ProtoCorgi.

    Lees verder

    Beste prijzen voor ProtoCorgi

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over ProtoCorgi

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief