Instant Gaming EU
 
 

Melvor Idle

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Melvor Idle is een innovatief en feature-rijk idle/incremental spel gemaakt door Games by Malcs, een studio opgericht en geleid door Malc, dezelfde gepassioneerde ontwikkelaar achter RuneScape. Ontwikkeld in samenwerking met Jagex Ltd., een van de meest succesvolle online gamingbedrijven ter wereld, neemt Melvor Idle alles wat avonturenspellen leuk en spannend maakt en reduceert het tot zijn puurste vorm. De resulterende ervaring voelt zowel vertrouwd als fris aan - en stelt gamers in staat om met totale zen te verkennen.



    In Melvor Idle kunnen spelers meer dan 20 vaardigheden maximaliseren, waaronder aanval, verdediging, magie en koken, terwijl ze door verschillende fantasielanden reizen vol monsters die wachten om veroverd of bevriend te worden. Je komt ook behulpzame bondgenoten tegen die je nuttige middelen kunnen leveren waarmee je sneller vooruitgang kunt boeken in elke fase van je reis - van landbouw tot het maken van krachtige wapens voor de strijd of zelfs een band met magische wezens onderweg. De kern van de gameplay vereist dat spelers hun middelen verstandig beheren en vijanden strategisch aanpakken om de vaardigheden van hun personage na verloop van tijd effectief te laten stijgen. Maar wees gewaarschuwd: zelfs als je het opneemt tegen moeilijke tegenstanders zoals draken of trollen, zijn er permanente gevolgen als de dood te vroeg toeslaat. Met diepe RPG-elementen, een uitgebreide wereld om te verkennen en unieke manieren om de reis van je personage aan te passen, biedt Melvor Idle eindeloze uren van spannend avontuur voor gamers die op zoek zijn naar een nieuwe en boeiende ervaring.



    Melvor Idle is perfect voor gamers van alle niveaus, van degenen die net beginnen in de gamewereld tot veteranen die al jaren online games spelen. Met handige auto-saving mogelijkheden en eenvoudige gameplay die zowel casual als competitief kan worden genoten, is er voor elk wat wils in dit verslavende avonturenspel. Beleef een boeiende reis vol ontdekkingen, gevaar en kameraadschap - allemaal zonder het comfort van je eigen huis te verlaten. Betreed een wereld vol mysterie en uitdaging - het ultieme avontuur wacht op je in Melvor Idle.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Melvor Idle

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Melvor Idle

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief