Melvor Idle: Into the Abyss

  • PC

Topwinkels

    Een nieuwe uitbreiding genaamd Into the Abyss brengt Melvor Idle naar nieuwe hoogten. Deze uitbreiding introduceert een Abyssal Realm, dat nieuwe uitdagingen en mechanics met zich meebrengt die je niet in het basisspel ziet. Na het verslaan van Bane in het basisspel wordt alle uitbreidingscontent ontgrendeld. Dit omvat de introductie van Abyssal Skill Levels voor elke vaardigheid in het basisspel, nieuwe gevechts- en niet-gevechtsvaardigheden die exclusief zijn voor het Abyssal Realm, een nieuw 'Damage & Resistance'-mechanisme en vaardigheidsbomen die beschikbaar zijn voor elke vaardigheid in het Abyssal Realm.



    Melvor Idle: Into the Abyss voegt ook meer dan 900 nieuwe voorwerpen, 100+ nieuwe monsters, 20+ nieuwe huisdieren, 12 nieuwe Abyssal Combat Areas, 14 nieuwe Abyssal Slayer Areas en de introductie van Abyssal Strongholds in gevechten toe. Elke vaardigheid in het basisspel krijgt ook nieuwe content in de Abyssal Realm, zoals nieuwe grondstoffen, uitrusting en mechanica. Daarnaast zijn er nieuwe hindernissen en uitdagingen voor vaardigheden als Behendigheid en Summoning, en nieuwe mechanics voor de Township- en Farming-onderdelen van het spel.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Melvor Idle

    Beste prijzen voor Melvor Idle Into the Abyss

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 13 verkopers die Steam op PC. Het spel komt in editie van Standard. Onze prijsvergelijkingstool heeft 15 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Melvor Idle: Into the Abyss

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief