Instant Gaming EU
 
 

One Lonely Outpost

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontdek het plezier van het koloniseren van een buitenaardse planeet in One Lonely Outpost, een landbouw- en koloniesimulator. Je aankomst op het oppervlak van een dorre buitenaardse wereld zal deze voor altijd veranderen. Het is jouw missie om er een paradijs vol weelderig groen en gecultiveerde velden van te maken. Met de hulp van je kleine robot metgezel en de zaden in de lading van je schip, heb je genoeg om een terraforming en landbouw operatie op kolossale schaal te starten.



    Begin klein. Verken je omgeving, verzamel materialen, terravorm de woestijn en plant wat gewassen. Uiteindelijk zul je een kleine buitenpost hebben die zal dienen als je uitvalsbasis. Blijf uitbreiden en al snel zul je andere kolonisten aantrekken die je zullen helpen om deze wereld levensvatbaar te maken. One Lonely Outpost bevat een gedetailleerd craftingsysteem waarmee je alles kunt maken wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Je kunt ook verkennen, vissen, koken en allerlei andere activiteiten ondernemen.



    One Lonely Outpost vraagt je om te mikken op een mooie toekomst als leider van een gemeenschap die de planeet een nieuw tijdperk binnenleidt. Je gaat relaties aan met andere kolonisten en duikt in het verleden van de planeet om haar geheimen te ontdekken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor One Lonely Outpost

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over One Lonely Outpost

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief