Eneba COM
 
 

Draft of Darkness

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Begin je avontuur in Draft of Darkness door een held te kiezen en je deck te bouwen. Speel dit roguelike deckbuilding spel met een vleugje survival horror en resource management mechanics in een post-apocalyptische setting.



    Kies je strategie door unieke decks te bouwen en kaarten van verschillende wapentypes te combineren. Afhankelijk van welk type wapen je gebruikt, zul je verschillende kaarten kunnen trekken. Maak waanzinnige combo's door wapens te mixen en hun unieke mechanica te gebruiken.



    Je kunt procedureel gegenereerde kaarten verkennen en vrienden of vijanden vinden die diep in de schaduwen op de loer liggen. Probeer straling en infecties koste wat kost te vermijden door de status van je groep te beheren. Maar maak je geen zorgen als je sterft. Telkens als je run eindigt, word je beloond met credits die je kunt gebruiken om boosterpacks te openen en nieuwe kaarten vrij te spelen voor de volgende run.



    Elke beslissing die je neemt verandert de uitkomst van het verhaal in Draft of Darkness's unieke ''meta-story progression'' systeem. Sommige hebben zelfs ernstige gevolgen, dus wees voorzichtig met wat je kiest tijdens je volgende run.



    Dit zijn enkele van de functies die je zult vinden tijdens je gameplay:




    • Je keuzes hebben invloed op je verhaal

    • Verzamel betere uitrusting en kaarten

    • Vecht in een turn-based vechtsysteem

    • Verken een post-apocalyptische stad

    • Stel een groep overlevenden samen met elk hun eigen vaardigheden

    Lees verder

    Beste prijzen voor Draft of Darkness

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Draft of Darkness

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief