Instant Gaming EU
 
 

Black Book

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Black Book neemt je mee op een fantasie reis door een donkere wereld doordrenkt van Slavische mythologie. In deze fusie tussen een card-based RPG en een adventure game, speel je een jong meisje genaamd Vasilisa, een jonge heks die op het punt staat te gaan trouwen. Wanneer haar verloofde echter op mysterieuze wijze sterft, gooit ze alles weg op zoek naar het Zwarte Boek. Het boek is een krachtig en onheilig artefact en zou een wens doen aan iedereen die de zeven zegels kan ontsluieren. Vasilisa trekt rond op het platteland, helpt het gewone volk en drijft demonische krachten uit terwijl ze haar doel nastreeft.



    Draw upon powerful magic forces. Combineer kaarten om toverspreuken te creëren die je op je vijanden kunt loslaten. Verzamel meer kaarten en vaardigheden terwijl je verder gaat met je zoektocht.



    Command demonic servants. Roep demonen op om je te helpen, maar onthoud dat ze hun onheil tegen jou zullen richten als je ze niet laat werken.



    Explore the country. Je reis voert je door een middeleeuws Slavisch landschap vol met nevenquests en puzzels om op te lossen. Kies goed hoe je met de NPC's omgaat, en misschien kunnen ze je helpen.



    Delve into Slavic Lore. Black Book is rijk aan Slavische folklore en mythologie, deskundig onderzocht en gecatalogiseerd in een in-game encyclopedie. Doorzoek het spel en ontdek zoveel mogelijk stukjes folklore om je boek te vullen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Black Book

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Black Book

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief