Instant Gaming EU
 
 

Quasimorph

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het ziet er niet goed uit in een toekomst waarin het zonnestelsel wordt beheerst door gigantische megaconcerns. In hun eindeloze zoektocht naar macht proberen ze het bereik van hun tentakels nog verder uit te breiden in de diepe ruimte. Als baas van een onafhankelijk huurlingenbureau ben jij een belangrijke speler in dit proces en een van de weinigen die weet heeft van de misdaden die worden begaan om de mensheid groot te maken.



    Quasimorph is een uniek turn-based strategiespel met RPG-elementen dat je in de schoenen zet van de leider van een groep huurlingen. Je stuurt je mensen op pad om uitdagende missies in de diepe ruimte te voltooien. Kies de beste strijders, rust ze uit met krachtige wapens en cybernetische verbeteringen, en verken geheime planetaire bases, onderzoekslaboratoria en verlaten ruimteschepen terwijl je op zoek gaat naar nieuwe middelen om je te helpen. Speel nieuwe technologieën, wapens en uitrusting vrij om je huurlingen te verbeteren en zwaardere missies aan te nemen.



    In Quasimorph hoef je je geen zorgen te maken over je huurlingen. Ze zijn vervangbare klonen en het kan niemand iets schelen als ze sterven, maar alle uitrusting die ze meenemen op een missie en alle items die ze verzamelen nadat ze zijn ingezet, gaan verloren als ze sterven. Het is in je eigen belang om ze in leven te houden in spannende turn-based gevechten.



    Quasimorph legt een uitgestrekt, duister en mysterieus universum aan je voeten om te verkennen. Beheer je middelen en onthul het geheim achter een dreiging die de toekomst van de mensheid in gevaar kan brengen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Quasimorph

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Quasimorph

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief