Eneba COM
 
 

Clouzy!

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Zorg voor je schattige wolkjes in dit landbouwspel genaamd Clouzy!. Je zult in staat zijn om de wereld te verkennen, lekkere maaltijden te koken en heerlijk fruit voor ze te verzamelen.



    Welkom bij 's werelds eerste dagopvang voor wolken. De meeste wolken zwerven gewoon rond in de lucht, maar in deze magische wereld, zul je ze veel aandacht, zorg en liefde moeten geven. Om dat te doen, moet je hun voorkeuren voor de juiste maaltijden leren kennen en te weten komen welke spelletjes hun voorkeur hebben om mee te spelen. Het beste wat je kunt doen om deze doelen te bereiken is de wereld verkennen. Daar vind je speciale ingrediënten voor voedingsmiddelen die nodig zijn voor sommige van deze wolken.



    Naast zonlicht en water hebben wolken nog andere behoeften. Vind het juiste voedsel voor ze om te evolueren van een wolk tot een echte wolk. Als je je overweldigd voelt, vrees dan niet, want je trouwe metgezel zal er zijn om je een handje te helpen, of het nu een ailuride, katachtige of hondachtige is. Er zijn tal van smakelijke recepten die je gaandeweg zult leren en die je zullen helpen een meesterkok te worden.



    Deze dagopvang is slechts het kerngedeelte van het spel. Je kunt puzzels oplossen, bouwwerken weer tot leven wekken en de verscheidenheid aan biomen verkennen die Clouzy! te bieden heeft. Er liggen veel verborgen verrassingen op je te wachten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Clouzy!

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Clouzy!

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief