Instant Gaming EU
 
 

Retreat To Enen

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel een FPS survival game die zich richt op mentaal welzijn in Retreat to Enen. Betreed een open wereld waarin je kunt vissen, jagen, knutselen, verkennen en mediteren om harmonie met de natuur na te streven.



    Ver in de toekomst heeft de mensheid haar lesje geleerd nadat jaren van oorlog en milieurampen de wereldbevolking bijna hebben weggevaagd. De maatschappij heeft zichzelf toegewijd om met de natuur te leven en het spirituele evenwicht te bewaren. Je bent op een overgangsritueel gestuurd om op het eiland Enen te gaan wonen. Om jezelf te bewijzen, moet je niet alleen overleven op het verlaten eiland; je moet ook gedijen, je verbinden met de omgeving, en mindfulness beoefenen.



    A “chill” survival game. Retraite op Enen biedt een unieke ervaring waarbij je een ontspannen tempo doorloopt. Door meditatieplekken te vinden, kun je geleide ademhalingsoefeningen doen die je belonen met ambachtelijke voorwerpen.



    A beautiful open world. Enen is een enorm eiland gevuld met prachtige vergezichten van stranden, groene bossen, en zelfs verkenbare onderwater omgevingen. Je ervaart ook dag- en nachtcycli en dynamisch weer om je meeslepende ervaring compleet te maken.



    Craft your way. Leef van het land. Creëer je eigen basiskamp om je warm en droog te houden. Maak vallen om voedsel te zoeken. Maak je eigen boot zodat je over het eiland kunt peddelen. Verken naar hartelust. Terugtrekken naar Enen gaat niet over haasten - het gaat over genieten van je ervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Retreat To Enen

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Retreat To Enen

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief